Forum zapalenia wątroby

Objawy

Wymiana wiedzy, komunikacja i wsparcie dla osób z zapaleniem wątroby

Gandhi Medicos - niezawodny dostawca sofosbuvira z Indii

  • Idź do strony:

Re: Gandhi Medicos jest wiarygodnym dostawcą sofosbuvira z Indii

Twoja wiadomość Gudvin »04 września 2017 11:53

Re: Gandhi Medicos jest wiarygodnym dostawcą sofosbuvira z Indii

Twoja wiadomość Murgatroid »05 września 2017 12:58

powiedz mi proszę. Pierwszy raz tutaj)

Twoja wiadomość Ananas »22 września 2017 09:33

Re: Proszę o monit. Pierwszy raz tutaj)

Twoja wiadomość [GM] Dmitry »22 września 2017 10:05

Re: Gandhi Medicos jest wiarygodnym dostawcą sofosbuvira z Indii

Twoja wiadomość Ananas »22 września 2017 10:30

Re: Gandhi Medicos jest wiarygodnym dostawcą sofosbuvira z Indii

Twoja wiadomość Ananas »22 września 2017 10:40

Re: Gandhi Medicos jest wiarygodnym dostawcą sofosbuvira z Indii

Twoja wiadomość Irusinda »24 września 2017 03:20

Re: Gandhi Medicos jest wiarygodnym dostawcą sofosbuvira z Indii

Twoja wiadomość Ruslan 1404 »25 września 2017 16:28

Re: Gandhi Medicos jest wiarygodnym dostawcą sofosbuvira z Indii

Twoja wiadomość Ruslan 1404 »Oct 02, 2017 09:56

Re: Gandhi Medicos jest wiarygodnym dostawcą sofosbuvira z Indii

Twoja wiadomość nekrasov »07 października 2017 16:53

Re: Gandhi Medicos jest wiarygodnym dostawcą sofosbuvira z Indii

Twoja wiadomość Poniedziałek »07 października 2017 18:42

Re: Gandhi Medicos jest wiarygodnym dostawcą sofosbuvira z Indii

Twoja wiadomość Gudvin »07 października 2017 19:02

Re: Gandhi Medicos jest wiarygodnym dostawcą sofosbuvira z Indii

Twoja wiadomość [GM] Dmitry »08 października 2017 roku 10:01

Re: Gandhi Medicos jest wiarygodnym dostawcą sofosbuvira z Indii

Twoja wiadomość Utey »08 października 2017 roku 17:35

Recenzje

Witaj, zamówiłem dla ciebie lekarstwo, przeciwko wirusowemu zapaleniu wątroby typu c, przeszedłem wstępne testy, wirusy były 2150000. Trzy tygodnie później przeszedłem analizę pośrednią i już pokazałem wirusy 0. Dziękuję

Pragnę wyrazić wdzięczność wszystkim pracownikom Rosji Gandhi Medicos za szlachetną pracę, życzliwą, cierpliwą postawę wobec moich klientów, za szybką pracę. Pomagasz stać się tylu ludźmi, aby stać się zdrowymi i szczęśliwymi! Dzisiaj otrzymałem moją długo oczekiwaną paczkę i jest to jeden z najszczęśliwszych dni w moim życiu! Życzę wszystkim pracownikom zdrowia, szczęścia i dobrobytu! Dziękuję z serca!

Chcę podziękować wszystkim firmom za pomoc w leczeniu zapalenia wątroby C. wywołanego przez mojego męża Wzięliśmy twoje leki przez około sześć miesięcy, testy po około 20 już się poprawiły, wróciły do ​​normy, a lekarz nawet pochwalił raka wątroby. Lekarz twierdzi, że przyszłość będzie jeszcze lepsza, wierzymy, mamy nadzieję. A to wszystko dzięki Tobie, twoim bezpośrednim dostawom, bez żadnych oszustw. Wszystkim wam spokój ducha i dobrobyt. Polecę wszystkim i recytuję tylko miłym słowem!

Dziękuję bardzo za Twój sklep! Kiedy mój lekarz wyznaczył mi lekarstwo, a następnie powiedział, że koszt, już straciłem dar mowy. Powiedział, że pomyślę o tym i zacząłem myśleć w Internecie. I prawie natychmiast znalazłem twoją stronę, gdzie z jakiegoś powodu twoja cena była dwa razy niższa. Na pewno myślałem, że to podróbka, ale po kilku dniach postanowiłem zadzwonić tak samo. To wtedy dziewczyny powiedziały mi, że to ogromna dopłata w szpitalu! Ogólnie wszystko, co zamówiłem, wszystko przyszło do Petera za kilka tygodni. Nadal piję, ale już mam ulepszenia, napiszę jeszcze raz, ale na razie dziękuję za uczciwe ceny. Tańsze, nigdy tego nie znalazłem!

Forum o wirusowym zapaleniu wątroby typu C o lekach (leki generyczne)

Omówienie nowych leków stosowanych w leczeniu wirusowego zapalenia wątroby typu C (kofosbuwir, daklataswir, ladypaswir, weltapaswir i inne)

Hope K: pomoc w zamawianiu leków. Przystępne ceny, wszystko z czystym sumieniem. Doświadcz 2 lata. Rosja, Białoruś, Ukraina, AZE, KAZ itp.

  • Idź do strony:

Hope K: pomoc w zamawianiu leków. Przystępne ceny, wszystko z czystym sumieniem. Doświadcz 2 lata. Rosja, Białoruś, Ukraina, AZE, KAZ itp.

Twoja wiadomość Hope To »10 maja 2015 23:57

Hope K: pomoc w zamawianiu leków. Przystępne ceny, wszystko z czystym sumieniem. Doświadcz 2 lata. Rosja, Białoruś, Ukraina, AZE, KAZ itp.

Twoja wiadomość Hope To »09 kwietnia 2017 13:28

Hope K: pomoc w zamawianiu leków. Przystępne ceny, wszystko z czystym sumieniem. Doświadcz 2 lata. Rosja, Białoruś, Ukraina, AZE, KAZ itp.

Twoja wiadomość Hope To »09 kwietnia 2017 13:34

Hope K: pomoc w zamawianiu leków. Przystępne ceny, wszystko z czystym sumieniem. Doświadcz 2 lata. Rosja, Białoruś, Ukraina, AZE, KAZ itp.

Twoja wiadomość Hope To »09 kwietnia 2017 13:49

Hope K: pomoc w zamawianiu leków. Przystępne ceny, wszystko z czystym sumieniem. Doświadcz 2 lata. Rosja, Białoruś, Ukraina, AZE, KAZ itp.

Twoja wiadomość ojcze »18 kwietnia 2017 roku 07:43

12 tygodni przed twoim wyleczeniem na WZW typu C

Oficjalna strona Gandhi Medikos

Oficjalna strona Gandhi Medikos

Schemat leczenia dla wszystkich genotypów: SOFOSBUVIR + DAKLATASVIIR

+3010 р. kurier lub

+1510 р. kurier lub

+2500 r. kurier lub

+4000 rubli. kurier lub

+1 900 р. kurier lub

+3400 р. kurier lub

Sofosbuvir + Ladipasvir

Schemat leczenia genotypów 1 i 4: SOFOSBUVIR + LEDIPASVIIR

Hepcinat LP

+4100 р. kurier lub

+6000 r. kurier lub

+5000 r. kurier lub

+4000 rubli. kurier lub

Sofosbuvir + Velpathaswir

Schemat leczenia dla wszystkich genotypów od 1 do 6: SOFOSBUVIR + VELPATASVIIR

Sofosbuvir z gandi rękodzieła

Nowe leki stosowane w leczeniu wirusowego zapalenia wątroby typu C

Współczesny rozwój farmakologii jest na tak wysokim poziomie, że wiele nieuleczalnych chorób stało się uleczalnymi. To w pełni odnosi się do zapalenia wątroby typu C, które według pracowników służby zdrowia nie jest już zdaniem, a nie najstraszniejszą tragedią. Promień nadziei dla chorych dał nowe leki, które pojawiły się na rynku światowym w ciągu ostatnich czterech lub pięciu lat. Ich lista obejmuje Sofosbuvir, Daklatasvir i Ladipasvir, stworzone przez zagraniczne firmy i przybywające do nas z Rosji z Indii.

Sofosbuwir - leczenie wirusowego zapalenia wątroby typu C bez skutków ubocznych

Sovaldi (Sofosbuvir) pojawił się w sprzedaży w 2013 r. I natychmiast wygrał swoją niszę na liście najważniejszych leków, które pomagają wyleczyć zapalenie wątroby o różnych genotypach. Lek ma wiele niezaprzeczalnych zalet w porównaniu z poprzednimi lekami z grupy interferonu.

1. Jest to bardziej nieszkodliwy lek, który nie powoduje negatywnej reakcji układu odpornościowego organizmu.

2. Sovaldi nie wpływa niekorzystnie na narządy i układy organizmu, tj. Nie wywołuje prawie żadnych skutków ubocznych.

3. Przebieg leczenia zmniejsza się o 2-4 razy.

Oznacza to, że kupując Sofosbuvir, szybciej pozbędziesz się choroby, a leczenie nie przyniesie Ci żadnych dodatkowych problemów zdrowotnych.

Zasada działania leku polega na tym, że stanowi barierę rozprzestrzeniania się wirusów zapalenia wątroby typu C, przestają one się namnażać, w wyniku czego organizm oczyszcza infekcję. Przebieg leczenia trwa 12 lub 24 tygodnie, plan leczenia opracowany jest przez lekarza, może być z rybawiryną lub bez niej, a także z interferonem alfa. Kombinacje leków zależą od genotypu zapalenia wątroby (1,2,3,4), ale główną zaletą leku jest to, że jest aktywny wobec wszystkich czterech odmian.

Możesz zamówić Sovvaldi na oficjalnej stronie producenta lub autoryzowanych dealerów. Koszt jednego pakietu wynosi około 30 000 rubli. Pacjenci mają możliwość zamówienia generycznego Sophosbuvir z dostawą. Jest to wygodne i będzie kosztować mniej niż zakup sieci sprzedaży detalicznej aptek komercyjnych. Raz dziennie przyjmuje się jedną tabletkę 400 mg.

Daklataswir, wymagany do kompleksowego leczenia wirusowego zapalenia wątroby typu C

Daklataswir, czyli marka Daklinza, jest również lekiem nowej generacji, który pojawił się w Europie w 2014 roku. Dziś można go kupić w Rosji na stronie internetowej firm zajmujących się produkcją narkotyków lub od dystrybutorów posiadających licencję na sprzedaż. Daklenz stosuje się jako składnik w połączeniu z innymi lekami:

Skład kompleksów leków zależy od stopnia zaawansowania choroby, od wpływu na narządy i ich stopnia, a także od genotypu wirusa. Program leczenia opracowywany jest indywidualnie dla każdego pacjenta, dlatego przed zakupem leków należy skonsultować się z lekarzem. Leczenie może trwać 12 lub 24 tygodnie, czas trwania kursu zależy od odpowiedzi wirusologicznej ciała pacjenta

Daklinza jest tabletką powlekaną (30 lub 60 mg). Dzienna dawka przyjmowana jest określona przez lekarza, wskazane jest, aby przyjmować lek bez przerwy. Podczas leczenia pacjent może odczuwać zawroty głowy, nudności, suchość w jamie ustnej i inne nieprzyjemne zdarzenia, ale nie ma trwałego upośledzenia dobrego samopoczucia. Są to szybko występujące zjawiska, które nie powinny wywoływać w was strachu.

Ladipaswir

Ledipaswir - to bardzo świeży lek, który wciąż znajduje się na ostatnim etapie testów. Ale lekarze już z entuzjazmem o tym mówią i nazywają to długo oczekiwanym lekiem, który w połączeniu z Sofosbuvirem może leczyć zapalenie wątroby typu C na zawsze. Oba składniki w połączeniu działają jako zabójcy hepatowirusów, zapobiegają ich rozmnażaniu i zapobiegają ich przenikaniu do krwi.

Najważniejszą zaletą połączenia Ledipasvir + Sofosbuvir jest to, że podczas leczenia zapalenia wątroby typu C można się obejść bez stosowania rybawiryny lub pegylowanego interferonu. Dzięki temu zabieg jest bezpieczniejszy, nie ma żadnych szkodliwych skutków.

Połączona medycyna z dwóch składników nazywa się Harvoni, możesz ją kupić od zaufanych dealerów, którzy mają bezpośrednie kontakty z producentami. Wygodną formą zakupu jest zamówienie na stronie z dostawą na adres klienta. Jest niezawodny i wygodny dla każdego pacjenta. Czas trwania leczenia wynosi 12 tygodni, a słaba odpowiedź wirusologiczna - 24 tygodnie. Musisz wypić jedną tabletkę na pełny żołądek.

Zalecane nowe leki Sofosbuwir, Daklataswir i Ladipaswir są nadzieją pacjentów z wirusowym zapaleniem wątroby typu C na gojenie. Większość pacjentów zdołała pokonać chorobę w ciągu sześciu miesięcy, co jest wielkim osiągnięciem w medycynie i farmakologii. Ten przełom daje każdemu pacjentowi szansę na pożegnanie się z poważną dolegliwością na dobre.

Wszyscy razem

Wirusowe zapalenie wątroby [część 2]

Natalia 12.06.2015, 11:28


Post został zredagowany przez Наталяшка: 05.07.2016, 12:48:59

kulminacja 30.04.2016, 21.25

lyusinda 04/30/2016, 23:14

A co ryczeć? Cóż, to nieprzyjemne. Ale w rzeczywistości jest to traktowane... A mieszkanie nie musi już być sprzedawane, to by było wyleczone. I nawet bilety do Bangkoku są teraz droższe niż kurs leków.

Wiesz, pytałem gastroenterologa rok temu z bólem w nadbrzuszu. Gdzie i od kogo po prostu nie byłem badany. I nikt nie wysłał mnie do analizy, przynajmniej do sieci bezpieczeństwa. Ból pozostał. Z tego, co nie zostało ustalone. Po prawie roku rozstrzelano biochemię, zwiększono enzymy wątrobowe. A potem wysłali go do analizy. Więc zacząłem płakać, że straciłem rok, prawdopodobnie bym to już wyleczył. Mam nadzieję, że wirus nie został mi przedstawiony w ramach FGDS.

Vovanchik 05.01.2016, 01:29

Więc zacząłem płakać, że straciłem rok, prawdopodobnie bym to już wyleczył.

Rok temu było tak, jakbyś mógł ryczeć. Tk lub trzeba było czekać na marskość, żeby państwo zaczęło cię leczyć, sprzedać mieszkanie i być traktowanym niezależnie za te pieniądze. Więc nie żałuj. Nie płacz nad rozlanym mlekiem. Oddaje analizy, są traktowane, wątroba prawdopodobnie vostanovitsja (będzie widoczna po analizach).

Seitkerim 05.03.2016, 07:52

lyusinda 05.03.2016, 09:38

Luisinda jakie jest twoje zwłóknienie? Wskaźniki pieców enzymatycznych są wyraźnie zwiększone! Ale mam nadzieję, że nie krytyczne! Cała panika na początku! Ale kiedy patrzysz na ile osób zmarło z powodu niedostępności leczenia w przeszłości! Myślę, że miałeś szczęście (połóż świecę na swoim zdrowiu!), Że nauczyłeś się diagnozy.. Ilu ludzi nie podejrzewa o ich chorobę i powoli odejdzie. A urodziłeś się w koszuli, kupiłeś na forum lub zamówiłeś leki i żyłeś długo i szczęśliwie!

Zwłóknia pierwszego stopnia, uzi, wątroba w normie lub stawce. Enzymy wątrobowe są zawyżone 2 razy, bilirubina również jest podwyższona. Prawe hipochondrium rani, ale myślę, że tutaj jest więcej problemów z bilious (nadmiar i diskenezija bańka). Z dotychczasowymi lekami, na pewno wezmę. Chcę szybciej pozbyć się tego błota.

Facebook

Firma handlowa Gandhi Medicos

✅ Składnik aktywny: Anastrozol (Anastrozol)
✅ Nazwa ogólna: ALTRAZ
✅ Producent: Alkem Laboratories / India
✅ Dawkowanie: 1 mg
✅...

Firma handlowa Gandhi Medicos

✅ Aktywny składnik: Dolutegrawir (Dolutegrawir)
✅ Nazwa produktu generycznego: INSTGRA
✅ Producent: Emcure Pharmaceuticals Ltd. / Indie
✅...

Firma handlowa Gandhi Medicos

LEDIFOS (SOFOSBUWIR + LADIPASVIR)

✅ Substancja czynna: sofosbuwir + Ladipaswir (Ledipaswir + Sofosbuvir)
✅ Nazwa ogólna: Ledifos
✅ Producent: Hetero...

Firma handlowa Gandhi Medicos

LENALID 25 MG (LENALIDOMIDE)

✅ Składnik aktywny: Lenalidomid (Lenalidomid)
✅ Nazwa produktu: Lenalid 25 mg
✅ Producent: Natco Pharma, Ltd./ Indie
✅...

Sofosbuir recenzje przeszłości leczenia

Kind of day everyone! Dzisiaj jest dzień, w którym zaczynam walczyć z zapaleniem wątroby! Przy dostawie analiz u mnie odkryto wzrost ALT i bilirubiny. Wysłałem, aby przekazać analizy dotyczące hepatitises, fibroscan. Wyniki przeraziły mnie - znalazłem żółtaczkę S. Gdzie się dowiedziałem i do tej pory nie rozumiałem. W hepatologu in vitro powiedział, że leczenie bez leków tylko z lekami indyjskimi! A o interferonach i mowie nie może być, po tym jak wyjaśnił mi o skutkach ubocznych interferonu! Według moich analiz wybrano schemat kofosbuwir + daklataswir. Po pewnym czasie wiedziałem o tej firmie przez znajomych, znalazłem stronę, zadzwoniłem i opowiedziałem cały proces kupowania narkotyków! Począwszy od zamówienia, kończąc na tym, jak lek będzie w moich rękach. Kupiłem na przedpłatę, więc okazało się, znacznie taniej! Ogólnie, już mam leki) Rozpoczynam kurs! Wyniki zostaną zapisane w następnej recenzji! Wszystko dobrze!)

Chcę wyrazić moją wdzięczność firmie GepaMed! Dzisiaj mam wakacje! Mam zapalenie wątroby typu C 3a, na szczęście zwłóknienie jest nieobecne! Po dwóch tygodniach stosowania sofosbuwiru i daklataswiru analiza ptsr jest negatywna! W kwietniu tego roku dowiedziałem się, że wirusowe zapalenie wątroby typu C jest leczone indyjskimi lekami generycznymi prawie bez leków i zaczęło szukać miejsca zakupu narkotyku. Po nudnych poszukiwaniach w Internecie i obawie, że wpadną na podrabiane leki, znalazłem tę firmę. Zadzwoniłem telefonicznie i Anna powiedziała mi wszystko o Sophosbuvira, a także o procesie zamawiania z dostawą narkotyków. Złożyłem zamówienie, dokonałem transferu do Indii i zacząłem czekać, śledząc paczkę do numeru utworu. 05.05.2018 pojawiły się długo oczekiwane leki i natychmiast rozpocząłem kurację. Podczas przyjmowania leków nie zauważyłem żadnych skutków ubocznych! Dziękuję wszystkim i dobrego zdrowia.

Kiedyś myślałem, że zapalenie wątroby - może być tylko dla pijaków, narkomanów, itp. Rodzaju ludzi. Ale kiedy na badania lekarskie, które przechodzimy co roku w pracy, gdzie przekazujemy analizy, w tym na temat hepatitises - wynik okazał się pozytywny. Byłem bardzo zaskoczony i do ostatniej chwili pomyślałem, że to jakiś żart, ale niestety wynik okazał się prawdziwy. Długo zastanawiałem się, gdzie mogę podnieść tę infekcję. Następnie po przejściu wszystkich wymaganych testów potwierdzono, że jest to zapalenie wątroby typu C, a najniebezpieczniejszym genotypem jest 1b. Mój infekolog przepisał kurację Sofosbuvir + Ladipasvir. Zamówiłem leki na tej stronie, a następnego dnia rozpocząłem kurs z dietą. Po 2,5 tygodniach przeszedłem testy w Invitro, wysokiej jakości negatywny wynik PCR i biochemia wróciła do normy! W tej chwili, kontynuuję kurację, napiszę o wszelkich zmianach. Ale wynik jest bardzo zadowolony) Dziękuję wszystkim bardzo!)

Cześć, Rok temu zdiagnozowano u mnie genotyp WZW typu C 4. Wyniki analiz i prognoz pozostawiają wiele do życzenia. O nieinterferonowym leczeniu indyjskimi lekami mój tata, z jego przyjaciela z armii, dowiedział się ode mnie, przekonał mnie, że leki praktycznie nie wywoływały efektów ubocznych i dawały doskonałe wyniki. Postanowiono rozpocząć walkę z wirusem. Poszedłem do kliniki i zdałem wszystkie testy, zgodnie z którymi przeszedłem pod schemat leczenia kofosbuwir + ladypaswir. Czytanie opinii w Internecie natknęło się na GepaMed. Po pewnym czasie po zapoznaniu się z informacjami na temat tej firmy, po sporządzeniu listy pytań, zarejestrowałem wniosek o bezpłatną konsultację z hepatologiem. Na własne ryzyko i ryzyko zamówiłem przedpłatę, ponieważ cena leków jest znacznie mniejsza. Paczka przychodziła szybko, każdego dnia oglądał tor. Leki są już pod ręką, zapakowane wielowarstwowo w prążkowany film, tak jak w opisie oryginalnego indyjskiego generycznego. Mam nadzieję, że leki pomogą pozbyć się wirusa!

Dobra pora dnia! Jako dowód wdzięczności dla firmy, piszę tę recenzję! Dowiedziałem się, że byłem zarażony wirusowym zapaleniem wątroby typu C na tablicy lekarskiej, kiedy byłem zatrudniony przez UFSIN. Lekarze powiedzieli mi, że lekarstwa z Indii traktuje się teraz łatwo, a ja całkiem się uspokoiłem! Podczas jednego z wieczornych poszukiwań w Internecie natknąłem się na firmę GepaMed, zadzwoniłem do konsultantki Aleny i wyjaśniła mi cały proces leczenia, w jaki sposób dokonywana jest płatność i dostawa leków. Po przemyśleniu wszystkiego, po przejściu wszystkich testów, po przejściu bezpłatnej konsultacji z lekarzem hepatologiem, po konsultacji z krewnymi, zdecydowałem się na kurs leków, które polecił mi hepatolog. Złożyłem zamówienie, Alena pomógł mi przetłumaczyć na Indie. Paczka dotarła zgodnie z obietnicą, na czas. Ogólnie rzecz biorąc, po 4 tygodniach od testu PCR testy na wirusowe zapalenie wątroby typu C we krwi są negatywne! Po pozostałych 8 miesiącach wynik najbardziej czułej reakcji PCR jest ujemny! Chcę szczególnie podziękować konsultantce Alenie i lekarzowi hepatologowi Siergiejowi Wozakowowi za to, że wyjaśnili i poparli wszystko poprawnie i wyraźnie!

Przypadkowo dowiedziałem się o mojej diagnozie! Ta wiadomość była oczywiście bardzo zszokowana, ponieważ wiedziałem, że leczenie przynosi więcej szkód niż rezultatów! Szukałem informacji w Internecie na temat leczenia zapalenia wątroby typu C i natknąłem się na wideo Eleny Malysheva, która prowadziła program "Live Healthily", gdzie opowiedziała o leku z Indii Sofosbuvir, który prawie nie ma skutków ubocznych. Znalazłem firmę "GepaMed" w Internecie, zadzwoniłem pod numer telefonu na stronie internetowej i konsultant Anna odpowiedziała na wszystkie moje pytania, dziękuję za cierpliwość =) Szczerze mówiąc, bardzo trudno było zamówić leki, ponieważ nie są to małe pieniądze i w Internecie bardzo wielu oszustów. Przekazał wszystkie analizy, które prowadzą do: genotypu 3а, bez zwłóknienia. Lekarz hepatolog Siergiej Wozhakow zalecił 12-tygodniowy kurs leczenia lekami: Sofosbuvir, Daklatasvir. Następnego dnia po zamówieniu leków wysłano mi numer utworu, zgodnie z którym codziennie śledziłem przesyłkę. Przygotowania przyszły w dobrym opakowaniu, na pudełkach nie ma wgnieceń, na miejscach rozpakowywania naklejono markową folię hologramową, ogólnie wszystko jest jak na zdjęciu. Po 3 tygodniach kursu zdałem analizę PCR - wynik jest negatywny! W tej chwili kurs jest kompletnie zakończony, zgodnie z wynikami najbardziej czułej analizy PCR - negatywnej! Myślałem, że wszystko będzie znacznie bardziej skomplikowane, ale się okazało. Być może lek w przyszłości zręcznie poradzi sobie z rakiem! Wielkie dzięki dla wszystkich!

Dwa lata temu dowiedziałem się, że mam zapalenie wątroby typu C (genotyp 3a). Nie było mowy o leczeniu interferonem. Po przestudiowaniu informacji w Internecie, mój wybór był oparty na firmie GEPAMED. Przez tydzień otrzymywałem lek w Kraju Nadmorskim. Leczenie sofa + dac rozpoczęło się 27 grudnia 2017 r. 7 lutego 2018 roku zaliczył pierwsze testy (ilościowo - NIE WYKRYTE, PCR - NIE WYKRYTE). Dziękuję wszystkim pracownikom firmy GEPAMED, a mianowicie kierownikowi Annie i lekarzowi Sergeyowi Valerevichowi, którzy zawsze byli w kontakcie i doradzali mi we wszystkich pojawiających się kwestiach. Zdrowie dla Ciebie i Twoich bliskich.
I moja rada dla ciebie to - nigdy nie poddawaj się pierwszej analizie po leczeniu w klinice, w której stoisz w rejestrze, tak jak 1 lutego 2018 roku, po przejściu analizy do "jakości" - wynik był pozytywny (byłem zszokowany). Po prostu nasi "waleczni" technicy laboratoryjni i lekarze nie mogli uwierzyć, że ta choroba jest uleczalna. A żeby się zabezpieczyć, a potem nie dostać "przez czapkę" postanowiłem napisać w wynikach analizy (+). Wszystkie zdrowie i wszystko, co najlepsze.

Cześć, Byłem chory na zapalenie wątroby od około 11 lat. Słyszałem o zapaleniu wątroby, kiedy byłem w ciąży, jak guzek na mojej głowie. Gdzie, dlaczego i dlaczego? Przez te wszystkie lata żyła w lęku przed sobą, nad dziećmi! Przypadkowo w Internecie natknąłem się na te cudowne pigułki. Myśl przez tydzień! Potem zamówiłem, przyszedł szybko. Wynik jest doskonały! Radzę ci szybko pozbyć się tej strasznej choroby. Całe zdrowie, szczęście, dobre samopoczucie.

Cześć, Postanowiłem dziś napisać recenzję dla wątpiących, którzy mają być leczeni. Cierpię na zapalenie wątroby typu C (genotyp 1b) od 2000 roku. Jestem emerytem i wciąż postanowiłem zaryzykować. Najpierw kupiłem 1 opakowanie Ice. + Sof.. Przyniosłem to szybko. Wtedy myślę, że dam analizę w ciągu 2 tygodni, a ja zamówię resztę. Ale tydzień później zaryzykowałem i zamówiłem kolejne 2 paczki, ponieważ nie musiałem pić tego przez 12 tygodni. Jako emeryt nawet rabat. Teraz pozostaje mi tylko pić przez tydzień. Przed Nowym Rokiem zdały testy. Nie znaleziono zapalenia wątroby. Kiedy pojawiły się testy, nawet bałem się otworzyć e-mail. Dziękuję bardzo i konsultantce Annie i stronie w ogóle. Kto jeszcze wątpi! Nie wątp, bądź traktowany i bądź zdrowy!

Cześć, Byłem chory na zapalenie wątroby od około 11 lat. Słyszałem o zapaleniu wątroby, kiedy byłem w ciąży, jak guzek na mojej głowie. Gdzie, dlaczego i dlaczego? Przez te wszystkie lata żyła w lęku przed sobą, nad dziećmi! Przypadkowo w Internecie natknąłem się na te cudowne pigułki. Myślisz o tygodniu? Potem zamówiłem, przyszedł szybko. Wynik jest doskonały! Radzę ci szybko pozbyć się tej strasznej choroby. Całe zdrowie, szczęście, dobre samopoczucie.

Dziękuję Hepamed. Anna, Alena, jesteś w niskiej pochylni za wsparcie. Emocje przytłaczają. Po czterech tygodniach leczenia nie wykryto zapalenia wątroby typu C, mam nadzieję, że po zakończeniu całego kursu. Nie ma żółtaczki C. To naprawdę działa. Nie wierzyłem przed dniem dzisiejszym do 12/21/2017. Powodzenia w walce z chorobą.

Ogromne podziękowania dla GepaMed. Anne i Alyona podzielają podziękowania za wsparcie, zrozumienie i pomoc w moim wyzdrowieniu. Chcę opowiedzieć moją historię. Mam 50 lat. Małe, stroynenkaya. 19 lipca 2017 r. W pracy koledzy zauważyli żółte w moich oczach, pobiegłem do szpitala. Przekazał analizy. Biochemia jest okropna ALT-600, AST-500. Diagnoza to ostre zapalenie wątroby. Tydzień później testy zostały potwierdzone. U mnie zapalenie wątroby Z. Natychmiast w głowę pytanie skąd? W naszym szpitalu lekarze stwierdzili, że wirusowe zapalenie wątroby typu C nie jest leczone. do września był na droppers: heptral i fosfoglu. Analizy zostały zmniejszone o połowę. Bilirubina jest prawie normalna. Zostali wypisani ze szpitala z dietą przez całe życie. Jest tak wspaniały, że żyjemy w erze Internetu. Znajomi usłyszeli coś o indyjskich tabletach. I natychmiast dostaję się na stronę Hepamed. Byłem tak przerażony, że od razu zadzwoniłem do telefonu. I wiwatuje głos Anny, która dała mi nadzieję. Wirusowe zapalenie wątroby typu C jest leczone !! Zamówiłem tabletki. Przybyliśmy szybko. Nie masz pojęcia, jak na nich czekałem. Ale nie możesz sobie wyobrazić, co moja rodzina i ja mieliśmy radość, gdy w ciągu tygodnia moje testy stały się idealne. Po 8 tygodniach dałem PCR i znowu wygrałem. Nie wykryto wirusa. Wielkie dzięki i niski ukłon w stronę firmy Gepamed. Specjalne podziękowania dla lekarza z kapitałem Wozhakowa Siergieja Walerewicza, który towarzyszył mojemu leczeniu. Z jego dwudziestoletnim doświadczeniem, byłem trzeci w jego praktyce z ostrym zapaleniem wątroby C. (muszę powiedzieć, że żółknięcie z zapaleniem wątroby C-5% chorych i dostałem się do tego 5%). Nisko ukłonić się, Siergiej Valerevich. Zdrowie dla Ciebie i Twoich bliskich. Sukcesy w pracy. Jeszcze raz wielkie dzięki. Szczęśliwego Nowego Roku. Przepraszam za zamieszanie - wynika to z nadmiaru uczuć. Z RESPECT, OLGA. Region Smoleńsk

Dzień dobry! Zachorowałem na WZW typu C w 1998 r. I przy tej chorobie minęło prawie 20 lat. Tak więc chodziłem aż do szpitala z rozpoznaniem zapalenia wyrostka robaczkowego, gdzie wziąłem badania i przypomniałem mi, że ten wirus żyje we mnie. Chirurg powiedział, że ta choroba jest leczona i zalecana, aby przejść do specjalisty chorób zakaźnych. Po wypisaniu ze szpitala natychmiast udałem się do specjalisty chorób zakaźnych. I natychmiast zapytał, jak można go wyleczyć. Powiedziała, że ​​jest tradycyjny sposób i istnieje lekarstwo takie jak sophosbuvir i daklataswir. Głosiłem, ile to jest warte i poradzono mi, abym przeczytał o tym cudownym leku. Nie będę dalej ci powtarzał. W rezultacie przekazałem analizy przed przyjęciem, które wykazały, że u mnie zapalenie wątroby z genotypem 3a. Zacząłem przyjmować ten lek, miesiąc później poszedłem do ponownego testu, to wszystko, cud, nie znaleziono wirusa. Cóż za szczęście było czytać te słowa. Teraz kontynuuję kurację, piję drugi miesiąc. To dziwne, oczywiście, dlaczego nie można zalegalizować tego leku w Rosji, ponieważ naprawdę działa.

Dzisiaj jest pierwszy dzień, kiedy mogę powiedzieć, że już nie jestem chory na wirusa zapalenia wątroby typu C. Przez prawie 30 lat byłem chory, zainfekowałem mnie w odległych latach dziewięćdziesiątych podczas operacji, dokonując transfuzji krwi. Dowiedziałem się, że byłem chory w 2005 roku. Wstrząs, badanie, a następnie zabrzmiało ilość, która będzie potrzebna do leczenia - po raz kolejny szok. Zaproponowali napisanie do kolejki o kwotę, obiecali zadzwonić, nigdy nie zadzwonili. Znany chirurg nie powinien reklamować choroby, aby nie być nękany w pracy, opowiadając historię swojego przyjaciela, za co jestem bardzo wdzięczny. Życie z okropną chorobą, którą musisz ukryć przed innymi. Rosnące problemy zdrowotne i brak nadziei na poprawę. A potem przyszła wiadomość o tych cudownych narkotykach z Indii. Long wybrał stronę, wybrał tę stronę i nie pomylił się. Dziewczęta-operatorzy byli zdumieni, tak bardzo wyczuleni, czują, że boicie się oszustwa, cierpliwie wyjaśniają wszystko i wyjaśniają. Dziękuję im bardzo! Szczęście i zdrowie. Dziękuję wszystkim pracownikom firmy, którzy naprawdę pomagają ludziom wyleczyć się z tej strasznej choroby. Dzisiaj otrzymałem wynik analizy PCR dla wirusa zapalenia wątroby typu C numer-0. W ciągu zaledwie miesiąca leczenia. Na początku leczenia było 2,5 × 10 w 6 stopniach, po dwóch tygodniach przyjęcia 3,3 × 10 w trzecim stopniu. Po miesiącu leczenia-0. Życzę wszystkim udanego leczenia, pomyślności GepaMed!

Pozdrowienia dla wszystkich, którzy przeczytają moją recenzję, nazywam się Alexey i przez wiele lat chorowałem na taką chorobę, jak WZW typu C. W 2001 r. Lekarstwo nie było realne iw zasadzie wierzono, że nie można leczyć zapalenia wątroby. Aby wspierać piły Eseniale, ostropestu i innych preparatów ziołowych. Ale to wszystko nie rozwiązało problemu, a zapalenie wątroby nadal pieszczotliwie niszczyło moje zdrowie i wątrobę. Dowiedziałem się o nowych lekach sophosbuvir i daklatasvir z Indii, postanowiłem zamówić te leki i zacząłem szukać apteki internetowej. Zatrzymał się na oficjalnej stronie internetowej "Gepamed", ponieważ zobaczył wiele prawdziwych informacji zwrotnych i uzyskał kompetentną konsultację z menedżerami dziewcząt. Od razu stało się jasne, że ci ludzie pomogli setkom takim jak ja i mają ogromne doświadczenie, zostałem wysłany do analizy i pomogłem uratować, podając adresy tanich laboratoriów. Zleciłem przedpłatę bezpośrednio z Indii, wybrałem preparaty sofovir i daclahep od Hetero. W banku dokonano przelewu na rekwizyty, wszystko było bardzo proste. była instrukcja. Po 2 dniach otrzymałem numer mojej przesyłki i obserwowałem, jak codziennie się przemieszcza. Kiedy zacząłem brać pigułki, poczułem lekki ból głowy, ale nie można tego nazwać efektami ubocznymi, cały dyskomfort ustał po tygodniu, kiedy poleciłem wodę pitną. Wirus pojawił się w czwartym tygodniu, a teraz po przebiegu leczenia czuję się znacznie lepiej, zmęczenie zniknęło i jakby było więcej energii. Polecam wszystkim firmę "Gepamed", zamawianie leków tutaj nie ryzykujesz, a otrzymasz prawdziwe wsparcie od zespołu lekarzy i profesjonalistów!

Dobry dzień dla wszystkich! Cieszę się nieskończenie, że los dał mi możliwość napisania pozytywnej recenzji o firmie! Jestem zdrowy! Szczerze mówiąc, byłem podejrzliwy wobec nowych leków (nie w aptece, nowych, zagranicznych). Nie przez słyszenie wiem, że istnieją nieuczciwe firmy, dążące tylko do jednego celu - do zarabiania. Oglądałem informacje w Internecie, ponieważ niektóre firmy właśnie sprzedawały narkotyki i zniknęły, nie trafiły do ​​sieci. Ale postanowiłem się sam dowiedzieć - zadzwoniłem na infolinię, dziewczyna odpowiedziała mi przyjemnie, powiedziała mi, które testy przejść, jak rozpocząć leczenie, przesłała szczegóły dotyczące płatności. Zamówione! Na przedpłatę, jest taniej) Numer paczki został wysłany SMS-em, wysyłka została odebrana w ciągu dwóch tygodni, nawet wcześniej niż to zostało powiedziane. Cięcie kursu - odzyskane) Prawda była kiedyś efektem ubocznym - lekarz po obejrzeniu nieznacznie zmniejszył dawkę rybawiryny i to wszystko! Chodzi o to, co jest potrzebne pod nadzorem lekarza - przy okazji w Hepamed i doradził! Wszyscy obserwowani! Rygorystycznie! Czego chcesz! Dziękuję Hepamed, jesteś świetny !!

Piszę recenzję o Gepamedie, chociaż przebieg leczenia jeszcze się nie zakończył, moje ręce odczuwają swędzenie przez cały tydzień - wyniki testów są przyjemne! Centrum medyczne powiedziało wszystko zgodnie z planem! Pojawiły się pytania na temat leków, miałem złe doświadczenia z leczeniem, nietolerancja wynikała z działań niepożądanych. Na gorącą linię zadzwoniłem - odpowiedziała kierownik Anny. Powiedziała mi, że w moim przypadku zamiast 99 procent stu dobrze się czuje, 97-98 według oficjalnych statystyk. Postać też nie jest zła, postanowiłem spróbować, zwłaszcza że ze statystyk (Hepamedova) prawie wszyscy, którzy przestrzegali zasad prostego leczenia, odzyskałem rację. Radzę ci teraz Przy okazji kupiłem po trzecim pytaniu zadawanym przez telefon... Na pewno. Więc skonsultuj się przez telefon - to nic nie kosztuje, i na poziomie! Bierzemy za to pieniądze :)

Wyrażam moją serdeczną wdzięczność i dziękuję bardzo.

Od 99 był chory na zapalenie wątroby, osiągnął drugie zwłóknienie - "Oficjalna terapia" nie pomogła, był leczony, jak tylko mógł, ale choroba stopniowo postępowała. Nawet zakłócenia miały wpływ - alkohol został zabrany w 2005 roku. Ledwo wydostałem się z leja! Potem przestał, palił tylko i palił. Ale to jest przed czasem leczenia. Obserwowano lekarza-hepatologa - w 2016 roku polecił firmę "Gepamed", która, jak mówią, bardzo się wyleczyła. Szczerze mówiąc, byłem bardzo szczęśliwy! Ponieważ istnieje wiele propozycji - a wyniki są różne, kto mówi cokolwiek. Cena nie jest mała, więc nie chcę kupować od nie rozumiem kogo. A potem zamówiłem połączenie i kiedy zadzwoniłem, natychmiast złożyłem wniosek - sof + duck. Menedżerowie powiedzieli, że możesz kupować części po kawałku, ale ja nadal brałem cały kurs (i dlatego jest on spokojniejszy, a tańszy okazał się).

Nawet ciężko mi uwierzyć, że jestem wyleczony! Chłopaki, dziękuję za miłe słowa! Robisz coś takiego! Byłem w szpitalu powiedział kiedyś, że nie można kupić nigdzie indziej sofosbuvir i daklataswir - należy zgłosić się w Internecie.. I na pewno nie przeszkadza pieniądze dla siebie, ale trzeba mieć pewność, że słuszne przyjdzie, i że wszystko przyjdzie! Przyjaciel (także z zapaleniem wątroby, tylko inny genotyp), gdy jego lekarz był obserwowany, został poinformowany przez twoją firmę Hepamed. I zamówiłem to z nim. Już stały minus. A ja i on... Nieskończenie wdzięczny wam, nie zatrzymujcie się, rozwijajcie, każdy sukces!

Widziałem to! Ale z taką ludzką postawą bardzo rzadko się spotyka! HepaMed jest nawet lepszy niż w reklamie! Pomoc na każdym kroku, realizacja płatności, śledzenie przesyłki, dostawa itd. Sberbank popełnił błąd, wysyłając pieniądze do Indii, i to się zaczęło. Dopóki pieniądze zostaną zwrócone. UDZIELIŁEM SOF. + DAKLAT. Przy pełnym zaufaniu i ludzkiej postawie, Wielkie dzięki dla kierownictwa GepaMed i specjalne podziękowania dla specjalisty ALENE. Co doprowadziło do sytuacji, nawet z Savings Bank, to nie jest tydzień doświadczeń, wsparcie i profesjonalizm personelu na wysokości, jak w przypadku choroby nie ciągnij! Skorzystaj z usług GepaMed to pewność 100% w odzysku. Polecę go wszystkim! Z HI. Yuri. Nowy Urengoj. YaNAO.

Witaj, w 2015 roku zostałem znaleziony z przeciwciałami przeciwko wirusowemu zapaleniu wątroby typu C, nasz specjalista od chorób zakaźnych powiedział, że robi analizę w celu ustalenia genotypu wirusa. Analiza wykazała genotyp 3a, a lekarz powiedział, że muszę poddać się leczeniu interferonowemu, a wcześniej mogę przejść analizę opistoryczną, leczyć przywr. Lekarz natychmiast powiedział, że musisz przygotować się psychicznie, ponieważ. wystąpią efekty uboczne, takie jak ból głowy, gorączka, że ​​trzeba zrezygnować z alkoholu i tłustych potraw.
Padły mnie przestraszyły, nie spieszyłem się z kuracją i odłożyłem ją na później, kiedy przyszli przyjaciele z Indii. Opowiedzieli mi o nowych lekach przeciw wirusowemu zapaleniu wątroby typu C z generycznym sophosbuvir i daklataswir. Zabrali je gdzieś na Goa, a kontakt nie został zachowany. Zacząłem szukać oficjalnej strony firmy natco pharma w Rosji, gdzie można zamówić sofosbuvir i daklataswir z Indii. Po przeanalizowaniu propozycji wybrałem firmę Gepamed i zamówiłem preparaty Hepcinat i Natdak do przedpłaty z Indii, ponieważ było znacznie taniej. Łatwo też było zapłacić: zapłacił za pośrednictwem Alfa-Click online. Otrzymał on kompetentną konsultację z lekarzem Wozhakovem Sergeyem całkowicie za darmo, wysłał mnie do testów w "Invitro". Obciążenie ilościowe wykazało ponad milion kopii wirusa i 2 zwłóknienia. Leki przyszedł w ciągu 20 dni, natychmiast rozpoczął leczenie. Po 3 tygodniach przeszedłem jakościową analizę PCR z czułością 60 jednostek. a wynik był negatywny, więc biochemia wróciła do normy w zaledwie 3 tygodnie! Wypijając kurs leczenia sophosbuvirem przez 12 tygodni, przejąłem najbardziej wrażliwą analizę 15 jednostek. i pokazał "negatywny", 3 miesiące po leczeniu, analiza pokazała to samo - NEGATYWNE.
Dzięki zespołowi "Gepamed" za ich pomoc i opiekę podczas leczenia, niech Bóg błogosławi was i waszych bliskich, ponieważ jest to warte drogi, dajecie nadzieję.

Lek sofosbuvir «HEPCINAT LP» kupiony za bardzo blisko mnie, szczerze mówiąc, do niedawna nie wierzył w „cud”, pomyślałem, jak zawsze na cudze nieszczęście ktoś chce się wzbogacić. Ale dwa tygodnie później, okaże się negatywny, zaczęłam płakać, ale były łzy radości. Po tym wszystkim, kiedy ludzie blisko nas wszystko dobrze, a wszyscy horosho.NA światło nadal nie ma słowa wdzięczności, które wyrażają Gepamed ich firm. „i dziękuję dziewczyny Annie, że zawsze znajdzie czas, aby słuchać i dzielić porady Powodzenia dla wszystkich! I to nie byłoby w twoim życiu najważniejsze, żeby się nie zepsuć i nie śmiać do VICTORY;)

Witam, mam na imię Marina, chcę wiedzieć, w jaki sposób leczyłem zapalenie wątroby za dwa tygodnie? W lutym tego roku trafiłem do szpitala i kiedy zostałem zbadany, zdiagnozowano u mnie straszną diagnozę zapalenia wątroby z genotypem 3a. To straszne opisywać słowami moje uczucia Nie mam pojęcia, gdzie go złapał, prowadzę zdrowy tryb życia, uprawiam sport i nie chodzę do lekarzy. W ciągu miesiąca od doręczenia analiz i Bezsonov noce I utraconych 6kg, I przekazany analiz w laboratorium i tam administrator Hemotest poradził mi, aby przejść do strony sofosbuvir leków. Zebrałem wszystkie informacje, przeczytałem opinie i zacząłem szukać lekarza chorób zakaźnych. Mieszkam na Krymie i nie mamy lekarza, który pracowałby z tymi lekami, a jeśli taki istnieje, nie jest mi znany. To mnie bardzo utrudniło i dostroiłem się i postanowiłem zaryzykować, nie miałem wyboru, jak zamówić preparaty w Internecie w firmie GepaMed! A oto moje wezwanie do infolinii.. Konsultant odpowiedział Alenie, wyjaśnił wszystko szczegółowo, odpowiedział na wszystkie moje pytania i zachęcił do przeprowadzenia niezbędnych analiz. Byłem zdecydowany być leczone natychmiast z doradcą i tych leków, nie iść do lokalnego infkktsionistu nie stać na koncie, i uwolnił się od chodzenia po piekle! Nadszedł dzień, kiedy byłem gotowy, aby złożyć zamówienie, a moim konsultantem została Anna. Zostawiła swój osobisty numer telefonu i powiedziała, aby zadać pytanie. Po 6 dniach otrzymałem paczkę, kiedy ją otworzyłem, sprawdziłem dostępność i dopiero po tym zapłaciłem. I został mianowany przez genotyp sofosbuvir daklatasfir i, ogólnie, przeniósł mnie z boku łatwo tylko ból głowy Wynająłem tsitramona. Pierwsze testy dwa tygodnie po rozpoczęciu procedury i pierwsze wyniki! Wczoraj 12.04.17 telefon zadzwonił do telefonu, do którego lekarz zadzwonił z laboratorium hemostas powiedział, że zbadali moją analizę i nie było ŻADNEGO wirusa we krwi. Cięcie wyjaśnić, czy przeciwwirusowe preparat.k Mam dwa tygodnie temu nie było wirusa we krwi, powiedziałem, tak to prawda, to ja serdecznie gratulowali, a ja, a ja pełzać łzy radości i nieokiełznanej euforii! Natychmiast zadzwoniłem Anna podzielić się dobrą nowiną, moja analiza ilościowa była 0. Chcę podziękować pracownikom firmy GepaMed na fakt, że są uczciwi ludzie pracy, aby odzyskać radość i zawsze w kontakcie! Tak miło radzić sobie z kompetentnymi ludźmi! Boję się wyobrazić sobie moje leczenie bez nich. To, co czekałoby na mnie, to tylko zgadywanie. Zamówiłem pigułki na drugi miesiąc leczenia, ponieważ kurs jest trzy, więc przed i tylko z przodu, za dwa tygodnie pójdę stworzyć wysokiej jakości! Jeszcze raz dziękuję, że tam jesteście! Z poważaniem Marina PG Evpatoria

Recenzje

Drodzy przyjaciele, zostawcie swoją opinię. Możesz dołączać zdjęcia lub filmy do opinii. Pozostawiając swoją opinię, pomagasz innym podjąć właściwą decyzję. Życzymy wszystkim dobrego zdrowia i dobrobytu. Z poważaniem, zespół Indiamedic.

Dodaj opinię Anuluj odpowiedź

70 komentarzy

Adilshayeva

horoshiy.my www faktycznie zarezerwowany nam szybkie połączenie z powrotem, a po 5 dniach na Krymie już otrzymał zapłatę na poluchenii.prishlo wszystko ładne i akuratno.stavlyu 5 +.Spasibo wielkiego!

Sergey

Dostarczone przez Przygotowywanie przesyłek Velpanat Natco około miesiąc temu, teraz minęło testy dla ALT aminotransferaz, efekt jest naprawdę nie były dłuższe niż 300 sztuk, a teraz niemal normą - 48 edinits.Tak tutaj sprzedać prawdziwe leki nie są podrobione lub fałszywe, jeśli ktoś wątpi Komentarz nie jest również robiony na zamówienie, jestem prawdziwym pacjentem "z ulicy" - weź go z ufnością i udekoruj.

Indiamedyk

Witaj, musisz złożyć kolejną analizę ilości wirusa we krwi. Jest to główna analiza, której nie trzeba wykonywać.

Aziza

Witam, wirusowy ładunek, który dałem w lutym, teraz rozkaże ci lekarstwo, czy powinieneś powtórzyć miano wirusa przed zażyciem leków. Dziękuję

Indiaamedic

Cześć, tak, musisz ponownie pobierać miano wirusa, aby śledzić dynamikę leczenia.

Ludmiła

Artem

Ile czasu zajęło zapłacenie rachunku bankowego?

Indiamedyk

Witaj, jeśli płatność zostanie dokonana na rachunek bankowy w Indiach, średnio 7 dni roboczych. Czasami płatności trwają dłużej, szczególnie te, które są dokonywane za pośrednictwem Savings Bank of Russia. Sbierbank objęty sankcjami i płatnościami testowany jest w bankach, więc czas rośnie.

Aziza

Witam, proszę napisać, jak lek jest przenoszony, a reakcje dac były reakcjami alergicznymi? U mnie gep Z genem 3a 3v, mój lekarz zalecił rezerwowanie u ciebie po prostu I alergik i bardzo dużo doświadczam w tej okazji.

Indiamedyk

Witaj, ogólnie rzecz biorąc, dobrze. Ale nie może być jednoznacznej odpowiedzi. Weź kurs przez 1 miesiąc i zacznij brać. Oglądaj przez tydzień, jeśli wszystko jest w porządku, zamów resztę kursu.

Svetlana

Chcę bardzo podziękować pracownikom Twojej firmy i osobiście Catherine, która była odpowiedzialna za moje zamówienie. Wyrażam wielką szczerą wdzięczność za profesjonalne podejście, głęboką ludzkość i udzielanie prawdziwej pomocy pacjentom. Zamówiłem Ladypasvir + Sofosbuvir. Przygotowania przychodziły szybko, kurier był dostarczany do mieszkania. Wszystkie rodzaje pakietów ochronnych były w magazynie. Zaczynam akceptować. Dziękujemy całemu zespołowi. Robisz bardzo dobry i ważny biznes. Zamów, ulecz, odzyskaj!

Tatiana

Dzień dobry! Chcę podzielić się moim doświadczeniem w zamawianiu leków dla Indiamed. Zostałem przepisany Velasoftowi na mój genotyp 1 b, o wartości 59,000₽. Płatność została dokonana za pośrednictwem rachunku walutowego (tak jak to się stało). Lek został wysłany 3.04 z Indii, otrzymałem go dzisiaj, 19.04. Jak obiecał kurier na adres, osobiście w ręku. Były uczucia, że ​​numer utworu na rosyjskiej stronie internetowej nie był śledzony przez długi czas. Jeśli prześladujesz się tym, nie martw się, wszystko jest w porządku. Jak tylko lek dostanie się na terytorium Federacji Rosyjskiej, wszystko zaczyna być monitorowane. Jutro zacznę leczenie, Boże, jak długo na to czekam.

Podziękowania dla twórców tej strony i całego zespołu. Chciałbym podziękować menedżerowi Julii za jej pomoc, za to, że zawsze pozostajemy w kontakcie i pomagamy w problemach, które się pojawiły.

Życzę wam wszystkim zdrowia, zdrowia i zdrowia.

Denis

Dzień dobry. Przegląd, który został dostarczony szybko i na czas, aby wyjechać na raz nie zrobił, bo kiedy zacząłem myśleć o leczeniu najbardziej martwi się o wynik, a nie prędkości lub sposobu dostawy. a teraz po miesiącu leczenia otrzymanego wynikiem analizy było WZW typu C 1b. NIE WYKRYTE. pozostało 2 miesiące, teraz możesz zostawić recenzję. Po pełnej spłacie odebrałem paczkę 10 dnia, wszystko jest w porządku. Operatorzy są oddzielni, dziękuję bardzo. Szczególnie Julia. WSZYSTKO PRAGNIE ZDROWIA.

Marina

Zamówione Sofosbuvir i Daklatasvir półtora miesiąca temu z przedpłatą 53,200 rubli czekały przez 14 dni. Mój mąż został zaatakowany na zapalenie wątroby typu C trzeciego genotypu. Mój mąż wypił miesiąc i zdał test, a nie wykryto zapalenia wątroby we krwi. Nie wierzyłem, że te pigułki mogą tak szybko pomóc. Kurs jest skończony, a co najważniejsze jej mąż nie miał żadnych skutków ubocznych! Wielkie dzięki dla Julii, dobrego specjalisty! Do wszystkich szybkich zwolnień. Te pigułki to po prostu cud.

Catherine

Bardzo dziękuję, pakiet do Władywostoku trwał zaledwie 11 dni, złożyłem wniosek o 100% przedpłatę za 59,000 (Velasof).

Specjalne podziękowania dla Julii za zamówienie i konsultacje)))

sergey

Po miesiącu leczenia WZW typu C wynik jest ujemny.

Wszystko privet.zakazal leczenie wirusowego zapalenia wątroby typu S.cherez 2 tygodniach przyjmowania pigułki dał analizy.rezultat otritsatelnyy.analizy tylko super.osobaya dzięki pomocy Katarzyny projektowania zakaza.Zakazyval ze 100% predoplatoy.ochen perezhival.vse tselosti.dostavka przyszedł w 3 tygodnie do Jekaterynburga OGROMNE DZIĘKI CIEBIE I DALSZA DOBRO

Sergey

Zamówiłem towar i dachihep na trzy pakiety, pełną stawkę za przedterminową spłatę w wysokości 52 200 tys. Rozkaz do Omska został 12 dni sprowadzony do domu. Oczywiście bałam się przesyłania pieniędzy, ale zaryzykowałem. O wiele taniej i dużo. Od jutra zaczynam je brać, za miesiąc napiszę, jak przebiega leczenie.

P.S. Nie bój się i zamów tak dużo przedpłaty, radzę.

NATALIA

Cześć, W maju 2016 roku dowiedziałem się, że mam zapalenie wątroby typu C, rok, w którym byłem widziany przez lekarza, ale nie było żadnych zmian, gdy nie wszystkie wskaźniki zanikają. Lekarz poprosił mnie o zakup leku LediHep, który można zamówić na stronie internetowej Galaxy Med.in. Zadzwoniłem na gorącą linię, gdzie zostałem skonsultowany przez operatora Elvira i natychmiast zamówiłem trzymiesięczny kurs leczenia. Po dokonaniu płatności otrzymałem lek w ciągu 2 tygodni, pozostając w Rosji, kurier dostarczył paczkę do domu. 09 grudnia 2017 Pan ja, ty śpiewał pierwszą pigułkę i po 28 dniach (4 tygodni leczenia), otrzymałem pierwsze wyniki, gdzie moje szczęście nie znało granic HCV RNA o nieujawnianie Wszystkie wyniki ALT i AST wróciło do normy, a więc jestem cięcia wszystko leczenie, 8 tygodni HCV RNA jakościowy determinacja jest ujemny, 12 tygodnie HCV RNA oznaczanie jakościowe NEGATIVE ALT i AST tak pozostanie jak zwykle. Ogromne podziękowania dla Elviry za jej pracę, zadzwoniła i napisała do mnie na wszystkie moje pytania.

Nikołaj

Cześć, Zamówiłem lek na przedpłatę, ponieważ jest znacznie tańsze. Osiągnęliśmy 12 dni, wszystko jest dobrze zapakowane. Chciałbym również wyrazić moją wdzięczność dla konsultanta Yulia za wysoką jakość pracy przy rejestracji zamówienia. Wynik zostanie napisany po zakończeniu leczenia.

Catherine

Polecono nam tę stronę w szpitalu. Bardzo wygodne, zarówno pod względem zamawiania, jak i pod względem płatności. Lek przyszedł dość szybko, kurier dostarczył. Dziękuję bardzo pracownikom! Polecam tę stronę użytkownikom.

Igor

Polecono nam tę stronę, aby zamówić lek w szpitalu. Zamówiłem leki 10 stycznia 2018 roku. Zaufany i opłacony natychmiast, ponieważ opłaca się natychmiastowo zapłacić. Płatność jest oferowana do wyboru. Leki zostały dostarczone 23 stycznia 2018 r. Przez kuriera. Leki pakowane są w pudełko z pianki i zamykane w tekturowym pudełku. Leczenie jeszcze się nie zaczęło, wkrótce pójdziemy do lekarza.

Chcę, aby ten tekst został opublikowany w recenzjach, aby ludzie nie bali się zamawiać leków.

Alain

Cześć, Dowiedział się, że pacjent był ogromny depresja, lekarz po badaniu wydał broszurę India medyka i powiedział zdecydujesz się napisać lub nasza terapia, ale dodała, że ​​preparaty sofosbuvir i daklataswir dynamika odzysku lub statystyk dotyczących drugiej nad Jest bardzo zadowolony, że tam były te leki. Z pewnością nie zacząłem długo myśleć i rozkazy, przyszedł czas na przygotowania w ciągu 3 tygodni na PC, więc rozpocząłem analizę ilościową po 17 dniach i nie wierzyłem, że moje oczy nie zostały znalezione! Z radością wybuchną mi łzy, nawet w biurze. Któregoś dnia wezmę jakość, mam nadzieję, że analizy i dalsze mi sprawią przyjemność. ALT i ACT przed leczeniem wynosiła 80 Po 17 dniach leczenia ALT ACT 30 i 34 a stopą wszystkich 31 bitów zawyżonej po 80 -34 mi zbyt szczęśliwy. Dziękuję Iniamedicowi za tę okazję, aby stać się zdrowym. Wszystko, co najlepsze dla ciebie i dobrobytu.

Ludmiła

Chcę powiedzieć każdemu, kto jest chory na WZW typu C - są leki, które niszczą tę infekcję i przywracają osobę do pełnego życia. Te preparaty produkty- sofosbuvir Daklatasvir.Etimi i traktuje mój krewny, który został zainfekowany przez transfuzji z tej infekcji krovi.Borolis 2 goda.Snachala lekarz wyznaczony algeron i rybawiryną, po trzech tygodniach leczenia płytek spadła w tempie 270-300, do 19.Eto zabieg musiał zostać odwołany, jak każde krwawienie może spowodować pechalno.No świetnie się pragnienie, aby stać się zdrowsze osoba, a następnie lekarz dał numer telefonu, gdzie można odwołać i nakazał spółce preparaty.Obrativshis Indian Medic otrzymanych zakwalifikować nnuyu pomoc, złożyć zamówienie na narkotyki Indii.Zakaz wykonanych 2 razy raza.Pervy leki przyszedł po 18 dniach, po raz drugi w 14 ruchu dney.Vse możemy śledzić paczki przez internet.Lechenie trwał 6 mesyatsev.Posle traktować Analizy dokonano wirusa nie znaleziono. Po 2 miesiącach, jeśli wirus nie zostanie wykryty, dana osoba zostanie po prostu zdjęta z rejestru, a my zapomnimy o tym koszmarze jako strasznym śnie! Chcę wyrazić moją wielką wdzięczność pracownikom firmy za ich chęć pomocy chorym! Byłoby również pożądane, aby u nas w końcu pojawiły się takie przygotowania!

Chcę podziękować ci indiamedis za to, kim jesteś.

Do pośredniczenia między chorobą a zdrowiem.

Dzięki Ci dajesz nadzieję, która w tym procesie staje się rzeczywistością, twoje przygotowania zostały odebrane, kurs przeciął i o MIRACLE, nie mam zapalenia wątroby typu C, więc w nowym roku wkraczam ze zdrową wątrobą. Powodzenia i zdrowia dla wszystkich

Dmitry

Tatyana i Julia dziękują za pomoc przy rejestracji.

Eug

Dzień dobry. Zamówienie zostało dostarczone 15 dni po pełnej przedpłacie, wszystko jest dobrze zapakowane w całości. Menedżerowie uprzejmi i wspominani zawsze odpowiadali na pytania. Dziękuję za twoją pracę. Mam nadzieję na pozytywny wynik leczenia.

Ruslan

Zapłaciłem, dostałem paczkę, jestem już leczony przez prawie dwa miesiące, pod koniec pierwszego miesiąca, PCR był już ujemny.

Ainura

Dzięki Yulia za szybką rejestrację zamówienia.Pakiet przybył 5 dni przed Omska.Okakazivala brat tenofowir dizoproksylu fumarat.Ob skuteczności później będę pisać.

Elena

Dzień dobry, szczęśliwi ludzie, którzy są wyleczeni i którzy są już leczeni !! Powiedz mi proszę, jak zapłaciłeś za lek! Muszę też wymienić, nawet nie wiem, jak to zrobić, proszę udostępnij. Dziękuję.

Indiamedyk

Cześć, Elena! Na tej stronie kupujący zostawiają swoją opinię. W przypadku wszystkich pytań możesz uzyskać odpowiedź, dzwoniąc do nas na telefony lub pozostawiając aplikację na głównej stronie witryny. Skontaktujemy się z Tobą przez jednego z naszych operatorów i skonsultujemy się z Tobą.

Catherine

Cześć, Dziękuję bardzo wszystkim, którzy biorą udział w moim całkowitym wyzdrowieniu. Bóg da ci zdrowie.

30 sierpnia 2017 roku kupiłem na tej stronie 12-tygodniowy kurs. Wypiła 3 miesiące. Czekałem 2 tygodnie i zdałem testy. Dzisiaj otrzymałem wyniki badań. PCR nie wykryto. Lek został zakupiony, ten, który był dostępny (obawiają się na zamówienie) płatności i odbioru z rąk do rąk. Nie bój się kupować. Jeszcze raz dziękuję ogromne.

Dziękuję bardzo za szybką rejestrację zamówienia. Paczka miała dokładnie 14 dni. Po pełnym kursie dodam recenzję o skuteczności. Zamówiłem 12-tygodniowy kurs sofosbuvira.

Catherine

Cześć, Otrzymałem paczkę, to było tylko 2 tygodnie. Dzięki ogromnej Elvira do konsultacji i pomocy w rejestracji. Zamówiłem z tej strony na zalecenie lekarza. Zaczynam pisać o wynikach! Całe szybkie odzyskiwanie! A towarzysze, nie bójcie się zamawiać leków, nikt was nie oszuka, to jest w 100% testowane. Bądź zdrowy!

Sergey. Kamensk-Uralsky

Cześć, Dzisiaj, 18 listopada 2017 r. Otrzymałem (cofosbuwir / welpataswir - 400/100 mg). Serdeczne podziękowania dla INDIA MEDIC oraz dla całego personelu, zwłaszcza Ekateriny. Polecam tę stronę wszystkim!

natalia

dlaczego nie piszą o WZW typu B?

Indiamedyk

W leczeniu wirusowego zapalenia wątroby typu B konieczna jest inna terapia. Mamy również leki na WZW typu B, ale lepiej jest umówić się na wizytę u lekarza prowadzącego.

Victoria

Cześć, Otrzymałem dziś pigułki, przyszło bardzo szybko, w zaledwie 2 tygodnie! Ogromne podziękowania dla pracowników firmy IndiaMedic, w szczególności konsultanta Elvira. Polecam wszystkim zamówić leki na tej stronie! Jak tylko skończę kurację, zostawię szczegółową recenzję!

Victoria

Po 13 dniach wirus jest ujemny. Teraz spotkam się z lekarzem po pełnym kursie przyjmowania leków, czuję się dobrze, minęło zmęczenie i apatia. Gorąco polecam przygotowania tej firmy, wielkie podziękowania dla Elviry. Po 1,5 miesiącu nie występują żadne działania niepożądane.

Paul

Cześć, Serdecznie dziękuję. Moje pierwsze zwycięstwo. PCR dało wynik negatywny. Oddzielne DZIĘKI Julii, za pracę. Budte zdrowe, szczęście dla ciebie.

Valery

Cześć. Dzisiaj 29 października 2017 roku otrzymaliśmy paczkę z Indii. Chcę podziękować wszystkim, którzy wzięli udział w opracowywaniu tych leków. I podziękować mojej konsultantce Elvira za pomoc przy zamówieniu. Zrobiłem film, ale nie wiem, jak go wysłać tutaj. Ale na pewno to zrobię. Chcę życzyć wszystkim dobrego zdrowia. I wyzdrowienie dla chorych. Zamów i nie bój się. Żyjcie długo i szczęśliwie.

Elena

Cześć wszystkim! Więc dzisiaj otrzymałem pigułki na leczenie wirusowego zapalenia wątroby typu C. Przez 12 tygodni! Chcę wyrazić moją wdzięczność dla IndiaMedic za szybką pracę przy wysyłce zamówienia. I oczywiście Elvira. Byłem w stałym kontakcie i odpowiadałem na wszystkie pytania. Radzę wszystkim zamawiać przez IndiaMedic. Nie trać! Teraz zostawiam na główny, żeby się wyleczyć!

Maria

Elena

Dzięki za opinie. Zaczekam na następne wideo. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Galina

Dzień dobry! Wielkie dzięki dla wszystkich pracowników firmy i osobiście dla operatora Tatyana za jej uwagę i pomoc przy projektowaniu

zamówienie. Rok temu jej mężowi zdiagnozowano straszną diagnozę genotypu 1 zapalenia wątroby typu C. Rok leczenia nie dawał żadnych pocieszających wyników.

Niedawno dowiedziałem się o istnieniu twojej firmy, która pomaga pacjentom z diagnozą jak mój mąż. Po przejściu

pełny przebieg leczenia, w ciągu 3 miesięcy, z lekiem wynik przekroczył wszelkie oczekiwania, Samiec jest zdrowy, a WZW typu C zostaje pokonany,

Jeszcze raz wielkie dzięki dla wszystkich, dla ciebie dobre zdrowie.

Paul

Dobry wieczór! Wyrażam ogromną wdzięczność wszystkim pracownikom, a zwłaszcza operatorowi Julii, za pomoc i wsparcie przy składaniu zamówienia. Dostarczenie narkotyków na Ural było mniej niż 3 tygodnie po rejestracji. Polecam wszystkim.

Elena (Jekaterinburg)

Dobry wieczór, wielkie podziękowania dla całego personelu, a zwłaszcza Julii za pomoc i przy składaniu zamówienia. Dostawa leków z Indii około 2 tygodnie po odprawie.

Alexey

Dobry wieczór. Chcę bardzo podziękować menedżerowi Julii za skuteczność, uczciwość i wsparcie podczas leczenia. Leki przyszedł w ciągu dwóch tygodni po 100% przedpłaty. Życzę wszystkim dobrego zdrowia.

Maxim (Irkutsk)

Dziękujemy za wydajność firmy i pracowników. Menedżer Julii to specjalne podziękowanie! Dla jasnych i zrozumiałych wyjaśnień we wszystkich kwestiach. Kto boi się wypłacić zaliczkę kurierowi, gdy otrzymuję narkotyki, tak zrobiłem. Wszystkie sprawdzone, a następnie opłacone. Po leczeniu napiszę wynik. Strona została powiadomiona przez mojego lekarza prowadzącego o informacjach zwrotnych od moich pacjentów. Całe zdrowie!

Polina

Chcę wyrazić moją wdzięczność kierownikowi Julii, za waszą uwagę, szybkość reakcji i jakościowo udzieloną radę na temat niezbędnych przygotowań. Tabletki otrzymano mniej niż miesiąc po zamówieniu. 100% przedpłaty na pewno mnie martwiło, ale kierownik był zawsze w kontakcie i odpowiadał na wszystkie pytania, które się pojawiły. Niech Bóg da ci zdrowie!

Olga

Dzień dobry, chcę podziękować operatorowi Tatianie za jej profesjonalizm i ludzkie podejście do klientów. Tatiana, dziękuję bardzo!

Vladimir

Edward

Do wszystkich pozdrawiam. Trochę tła: postanowił udać bezpłatne badanie lekarskie w miejscu zamieszkania dla zapobiegania, ja jestem aktywnie zaangażowany w sporcie nie pal, nie pij, ja przeszedł wszystkie testy. Później, na przyjęciu lokalny terapeuta powiedział, że moja krew jest 4-5 razy wyższe niż normalne stawki, i dodał, że to prawdopodobnie zapalenie wątroby, jestem na „Edycja” ręką na wszystko analizuje specjalnie dla wątroby. Testy Potwierdź naprawdę mam zapalenie wątroby typu C. Zacząłem analizować w jaki sposób mogę je wszystkie złapać (nie biorę narkotyków. Ożenił się i zostawili NO.) I nagle zdałem sobie sprawę, że kilka lat temu i postanowił zaoszczędzić pieniądze na tanie ma tatuaż z nieznajomym ja osoba. Morał jest zrobić salony tatuażu tam wszystko sterylne (dobrze, albo lepiej nie robić!). Google zaczął szukać sposobów walki z tą plagą, i dowiedział się o Spółka „indu medic„o nazwie i konsultowany. Chcę wyrazić moją wdzięczność

firma, a konkretnie operator Julii. Zanim dotarłem do narkotyków w ciągu 12 dni, mieszkam na Uralu, przywiozłem kuriera do mnie dzwoniąc, bardzo szybko. Płatność została dokonana w całości, ryzyko jest uzasadnione))) Dlatego radzę wszystkim tej firmie. Zdrowie dla wszystkich i szybki powrót do zdrowia.

Indiamedyk

Eug

Eugeniusz Cherepovets.Gepatit C wykryto w interferonem 1995g.Lechil nie poluchilos.Lechaschy lekarz poradził mi zamówić na tej stronie dzheneriki.I nezrya.Vse dostarczonej przez nedelyu.3 miesiącu leczenia i jestem zdrowy! Dziękuję Kate i Julia i wszystko do siebie.

Nadyusha

Dobra pora dnia!)

Zamówione leki 17 kwietnia (region Swierdłowsku), bardzo zmartwiony, ale pakiet otrzymał 03.05 wszystko dobrze.

Bardzo wdzięczny! Rozpoczęliśmy leczenie)))) mamy nadzieję na pozytywny wynik.

Maria

Mam nadzieję, dzień dobry. Teraz aktywnie szukam firmy, która może zamówić ten lek. Powiedz mi, w jakim mieście mieszkasz? Sam pochodzę z Jekaterynburga. Nie mogę dzielić się moim problemem z nikim, rozmawiać, omawiać skrupulatne momenty - też. Chciałem poznać osobę o podobnym problemie i rozmawiać.

Światło

Dzień dobry! Chciałem zostawić odpowiedź na temat tej firmy. Skontaktowałem się z operatorem Julią. Bardzo miła dziewczyna. Zawsze odpowiadał na wszystkie pytania. Jak wielu martwiło się o zaliczkę, ale okazało się to na próżno. Zgodnie z obietnicą wszystko zostało dostarczone na czas. Dziękuję bardzo.

Indiamedyk

Svetlana, Dzięki za twoją opinię, życzymy szybkiego powrotu do zdrowia.

Elena

Sveta, proszę napisz, jak było leczenie? Chciałbym wiedzieć.

Vladislav

Dziękuję bardzo, zamówienie jest realizowane w określonym czasie. Pracownicy firmy działają szybko, reagują.

Maxim

Przedpłata zawsze powoduje małe zaufanie, decyzję i porządek. Dziękuję za dostawę, wysłano 09.01.17, otrzymałem 18.01.17. Sprawdzone, możesz zaufać.

Sergey

Złożyłem zamówienie, płatne, 11.01.17. paczka została wysłana, 19.01.17. został przyjęty w Syktywkar. Dziękuję za szybką pracę i niezawodność. Odpiszę wyniki po kursie.

Vera Leonidovna, miasto Woroneż

Chcę wyrazić moją wdzięczność pracownikom firmy, a mianowicie operatorowi Julii i przedstawicielowi handlowemu Ilya! Dziękuję bardzo. Przyznaję, że kiedy wpłacili zaliczkę, trochę się bali. Nagle narkotyki nie nadejdą? A ile jeszcze czasu zajmie potrzeba odzyskania odpowiedniej ilości leku? Ale byliście w stałym kontakcie i wspieraliście nas. Płatność została dokonana 16 grudnia 2016 r., A 6 stycznia paczka została dostarczona do domu. Nie przestanę powtarzać dziękuję, dziękuję, dziękuję. Bóg da ci zdrowie i wszystkie ziemskie błogosławieństwa przez wiele lat!

Indiamedyk

Dziękujemy za opinię, życzymy szybkiego powrotu do zdrowia.

Sergey, Kiev

Chcę podziękować chłopakom za ich pracę i obsługę ludziom. Wiele osób przeglądało ludzi, którzy sprzedawali te narkotyki, ale wewnętrznie zatrzymali je Ilja, a on skierował nas do Ruslana. Wszystko jasne, wysłał pieniądze, po 2 tygodniach zażyło narkotyki. Pojechaliśmy do Rosji, postanowiliśmy zabezpieczyć się z dostawą. Tak więc okazało się, że leki zostały podjęte w piątek, a analiza ilościowa PCR nie minęła, zaczęła pić narkotyki w sobotę, w poniedziałek przeszła analizę, ale jest negatywna. W to nie mogliśmy uwierzyć, zmuszeni w laboratorium do podwójnej kontroli, i rzeczywiście potwierdzonej - otritsalny. Po miesiącu - negatyw, kontynuuję leczenie))) Dziękuję Ilya i Ruslan i życzę wszystkiego najlepszego. Jesteście błyskotliwi i wierzący, a dzięki ludziom takim jak wy, uczciwi i przyzwoici, nasz świat staje się zdrowszy i lepszy.

Dietrich

Cześć, Chcę wyrazić wdzięczność wszystkim osobom zaangażowanym w ten sklep, a zwłaszcza Ruslan, z którym rozmawiałem bezpośrednio! Czy przedpłata, trochę się obawiałem, ale okazało się, że na próżno! Przygotowania w Ufie zostały dostarczone kurierem przez 14 dni. Jeszcze raz dziękuję! I całe zdrowie.

Dobry wieczór dla wszystkich! Chciałbym zostawić pozytywną odpowiedź na temat tej firmy i pracy z klientami. My, jak wszyscy, obawialiśmy się zamówić leki, nie wiedząc, czy przyjdą, czy nie, i komu przekazujemy pieniądze, utrzymywaliśmy kontakt z operatorami (bardzo czułymi dziewczynami). A także wypełnione pytania Ruslan, który był zawsze w kontakcie i odpowiedział na wszystkie wiadomości. Chcemy podziękować za punktualność i dokładną pracę. Zgodnie z obietnicą leki pojawiły się w ciągu dwóch tygodni, wszystkie w hermetycznie zamkniętych opakowaniach. Po przekazaniu środków, natychmiast anulowane po ich otrzymaniu na konto beneficjenta, a kilka dni później wysłaliśmy numer utworu, przez który wyśledziliśmy paczkę! Jeszcze raz dziękuję za współczucie i zrozumienie.

Alexander

Dzień dobry! Chcę powiedzieć wszystkim, że przed złożeniem zamówienia na leki, dużo czytam, dzwoniąc na stronie internetowej firmy, która oferuje produkty, ponieważ płaca nie znając nikogo i mieć pewność, że nie rzucać się w naszych czasach, to jest po prostu niebezpieczne, ale przekazywane z pracownikami tej firmy, lubię go nabrałem pewności siebie, rozmawiałem zarówno z reżyserem, jak i operatorem. Potem spotkał się z Rusłan i zaczął z nim do angażowania się w bezpośrednim dialogu w sprawie nabycia leku, wiesz, że nie były długie rozmowy o zamówieniu, nadal chciał wiedzieć, w jaki sposób i gdzie mogę dostać te produkty, a co najważniejsze, byłem zainteresowany tym, co zrobić, jeśli się go ? Ale po zamówieniu leku Ladipasvir i Sofosbuvir LedyHep przez 12 tygodni, lek pojawił się bardzo szybko 13 dni i zostałem zabrany do jego domu przez firmę kurierską. Teraz biorę te leki, lekarz powiedział mi, że przy moim zaniedbanym stanie będę musiał wziąć 24 tygodnie, wkrótce zmienię kolejność toq oczywiście, aby doprowadzić go do końca. Wiesz, ja już stojąc na koncie z wirusowym zapaleniem wątroby typu C, powiedziano mi, że leczenie to jest warte 600-700 tys. Rubli, i są efekty uboczne, które nie wiedzą, że lepiej jest, aby zaakceptować lub nie. Ale kiedy zobaczył, jak reklama na stronie jednej spółki o leki generyczne, zainteresował i teraz przyjąć go, mam nadzieję na pozytywny wynik, jak rozmawiałem z ludźmi, którzy biorą go, zanim zamówić sobie, ludzie zostali poinformowani, że utwardzona i opinie mówią że prawdopodobieństwo 90%, lekarze nie pochwalam to wszystko prawda, ale wiele bardzo dobrych opinii o nim, mam dam lekarzy, których po prostu nie pisać i którzy po prostu nie przekazuje wszystkich wspomnianych dobrych rzeczy. Powiem jedno, możesz tu zamówić i nie obawiasz się rzucenia. Dziękuję