Recenzje produktów Vision (Vision)

Leczenie

Jeśli ci, którzy biorą bada wzrok, recenzje mówić o stabilnej poprawie zdrowia i odporności, a następnie w jaki sposób reagują na odbiór produktów serii kosmetycznej? Oceny są najwyższe: od wyraźnie zidentyfikowanego efektu odmładzającego dla skóry i wzmocnienia włosów i paznokci do ogólnego wpływu na zdrowie ciała, niezależnie od wieku!

Opinie klientów są dla nas równie ważne jak komentarze specjalistów z naszego regionu. Staramy się zwracać uwagę na komentarze i życzenia naszych klientów i szybko reagować na krytykę.

Jeśli wzrok bada zalecał najmniejsze, to wątpię, aby ich użyteczność nie była tego warta, pewni mieszkańcy St. Petersburga, gospodarza Wizja zła: recenzje od nich zawsze są najbardziej pozytywni.

Jakie są opinie o firmie i jej produktach?

Jak działa ochrona ratingów?

Na forach Ykt.Ru komunikuje się wiele różnych osób. Jak pokazują statystyki, większość naruszeń wymogów prawa, zwłaszcza w postaci szczerych obelg i incydentów nawoływania do nienawiści etnicznej, występuje w trybie anonimowym. W związku z tym tematy, moderatorzy i weterani forum otrzymują status ochrony oceny, oznaczonej symbolem R. Oznacza to, że w tym wątku nie można pozostawić komentarza anonimowego lub nowo zarejestrowanego użytkownika. Minimalna ocena udziału w tych tematach jest obecnie ustawiona na 40. Aby uzyskać wystarczająco dużo, na przykład utwórz jedną omawianą górę lub pozostaw 40 komentarzy. Następnego dnia użytkownik będzie już posiadał wymaganą ocenę dla tematów R. Jak pokazuje doświadczenie, zarejestrowani użytkownicy śledzą ich historię, a nie takie bezmyślne, gwałtowne obelgi, jak to często bywa w anonimach. Forum administracyjne forum nie zostało zsunięte.

Strona vera.boosterhit.com - dostarcza produkty BVyVision (Vision, Vision, Vision, Vision, Vision) - suplementy diety (bioadditives) we wszystkich miastach Rosji, Ukrainy, Kazachstanu

Alexandria, Aleksandrovka, Ałuszta, Alczewsk, Artemovsk, Romney, Biały Kościół, Berdyczowa, Berdyansk, Berszad, Browary, Brody, Bursztyn, Wasilkow, Winnica, Włodzimierz-Wołyński, Volochisk, Gadyach, globiny, Glukhov, Gorlowka, Gusyatin, Dniepropietrowsk, Dniepropietrowsk Donieck, Drogobic Dunaevcy, Eupatoria Yenakievo Dokładnie Zaporojie, Zolotonosza, Iwano-Francovsk, Ismail, Ilyichyovsk, Irpen, Irszawa, Kałusz, Kamenets, Kerc, Kijów, Kirowograd, Kowel, Komsomolsk, Konotop Kostiantynivka, Korosten, Kramatorsk, Krasnodon, Krasnyj Łucz, Kremenczug, Kr wycie Horn, Kuźniecowsk, Lisichansk, Ługańsku, Łuck, Lwów, Makiyivka, Mariupol, Melitopol, Mohylew-Podlsky, Mukaczewo, Nadwórna, Nizhyn, Nikolaev, Nikopol, Novovolynsk, Nowogradzie Wołyńskim, Obuchow, Owrucz, Odessa, Pavlograd, Pervomaisk, Połtawa, Popasnaja, Priluki, Rovenki, Równe.

Możesz zapoznać się z opiniami na temat Vision Vision i wynikami zastosowania produktów zarejestrowanych przez Vision International People Group.

Konovalova Katya, 13 lat

W wieku półtora roku doznała zatrucia pokarmowego w ciągu dwóch i pół roku - salmonellozy. Na tle wrodzonej dyskinezy dróg żółciowych i nabytej dysbiozy, dziecko było fizycznie osłabione, były ciągłe bóle w żołądku, nudności, zawroty głowy, brak apetytu, pod oczami - trwałe siniaki. Po tym, jak zaczęła regularnie brać "Junior", miała apetyt, bóle żołądka nie były już zakłócane, teraz dziewczyna je, co chce, aktywnie uprawia sport, tańczy, uczy się na "4" i "5". Ponadto, teraz Katia może odbywać długie podróże, nawet przez 8 godzin, w autobusie, nie pamiętając o atakach mdłości.

Konovalov Andrey, 37 lat, Khabarovsk

Wystąpił wrzód trawienny 12 wrzodów dwunastnicy, z zaostrzeniami na wiosnę; i.

Cześć, Rozmawiałem z przedstawicielem Vision, (sam jestem lekarzem). Coś niepokoi. niektóre zdania wypadają z ich słownictwa, co niepokoi mnie. Czytałem skład kapsułek, jak wszystko, co naturalne + witaminy, ale w tym i powozie, prowadzą one takie wyniki, że tutaj profesorowie nie mogą być uleczeni, ale my (wszystkie frazy, które ostrzegaliśmy) przez 2-3 miesiące podniosłem dziecko na nogi i d i tym podobne. Drodzy LUDZIE, może trawa przez 2 miesiące da taki wynik, ale ja jako osoba z wyższym wykształceniem medycznym nigdy w to nie uwierzę. Druga rzecz, która mnie zaniepokoiła: spytałem, czy mają pewne schematy przepisywania tych leków i powiedziano mi, że nie. Horror. Powiedziano mi, że konieczne jest picie z każdego słoika podstawowego kursu, że dziecko jakoś zjadło zamiast 1 tabletkowego cukierka 10 sztuk i nic nie było. TO NOCNE. ponieważ każda witamina, preparaty ziołowe mają określoną dawkę, ale tutaj powiedzieli mi wyraźnie, że nic strasznego się nie wydarzyło.

Prawdę mówiąc, to ja miałem do mnie na ulicy podszedł przedstawicieli Vision firmy i stać mnie zaoferować do zakupu suplementów, jest prawdopodobne, że nie będzie kupić ten produkt, ale jak moja matka chrzestna pracował w tej firmie od dziesięciu lat stopniowo zacząłem ufać tę firmę i z dokładnością można powiedzieć produktów wytwarzanych przez spółkę mają dość przyzwoitej jakości, i są szczerzy musor.Musorom wzywam narkotyków, cena za które producent firma bezzasadnie zawyżone i analogi tych leków można kupić w każdym apt Więc to krótka rozmowa o preparacie detox do mnie dwa lata temu, dał krzyż do 8 marca, a ja na pewno zna cenę tego leku, przypieczętował swój napój, ponieważ po pierwsze, że to wiosna, a przynajmniej niektóre pewne wsparcie dla zmęczony zimą, ciało robi nawet to był sposób, plus chciałem trochę oczyścić wątrobę po burzliwym okresie zimowym, wnętrze ha loriynnyh.

W recenzji firmy Vision na temat zastosowania produktów - potwierdzenie wysokiej jakości i wydajności

W opinii firmy Vision pozostaw zadowolonych klientów. Wielu z nich od dawna zwraca uwagę na produkty Vision i okresowo wykorzystuje je do zapobiegania i rozwiązywania problemów zdrowotnych.

Marina Kryłowa 45 lat, r.p. Język


Próbowałem na wiele sposobów, aby zwalczyć moją otyłość. Niektóre z nich działały, ale potem wróciła waga, niektóre były trudne do przylgnięcia. Korzystanie z kompleksu do odchudzania KG-Off było bardzo wygodne. Używałem go przez 3 miesiące, byłem pod wrażeniem wyników. Zrzuciłem 21 kg, moja talia zmniejszyła się o 20 cm, a moje biodra o 19 cm stały się mniejsze.

Irina Krishtal. 26 lat. Lizbona.

Kiedy moja rodzina zaczęła używać bransoletkę QuadraActiv, najważniejszą rzeczą, jaką od razu odczuliśmy, była nadzwyczajna energia, niezbędna.

W poprzednich częściach recenzji, które można znaleźć tutaj, zdecydowaliśmy się na niedociągnięcia Vision BAD. Dlaczego na braki? To bardzo proste. Na temat zalet bioaktywnych dodatków Vision napisanych tak bardzo, że następny artykuł nie byłby dla nikogo interesujący. Teraz kontynuujmy. Tak więc wcześniej zdecydowaliśmy się na:

Oprócz Vision obecnie ponad 50 firm MLM produkuje bioaktywne dodatki. A niektóre z nich mają również certyfikaty GMP (na przykład NSP, Santegra, Vitaline). Co więcej, suplementy diety NSP są tańsze o 20% - 40% niż bioaktywne dodatki Vision i produkty Vitalain, choć kosztują tyle samo, ale są dopuszczone do sprzedaży w aptekach i dlatego zostały poddane pewnym badaniom medycznym. Tak więc stwierdzenie, że BADs Vision jest najlepszym rozwiązaniem problemów zdrowotnych jest co najmniej błędne. Istnieją również alternatywy, w których warto to przynajmniej rozwiązać. Poniższy wniosek był związany z ceną suplementów diety Vision. Średnia cena jednego słoika wynosi 30 - 40 dolarów. A jeśli.

Istota produktu, "Wizja produktów", przegląd cech:

Intoxic (środek odurzający) jest skutecznym lekarstwem na pasożyty, które nie ma przeciwwskazań i jest zalecany dla dzieci od 3 lat. Ostrożnie wyświetla wszystkie niepotrzebne, bez zakłócania pracy narządów wewnętrznych, łagodzi.

Istota produktu "Wizja produktów", przegląd, charakterystyka:

Wszystkie recenzje autora: 105

Informacje zwrotne są przydatne: 0

Data przeglądu: 30 grudnia 2015 r

Recenzja: Wizja produktów - Piękno i zdrowie w jednej butelce.

Pozdrowienia dla wszystkich zerkniętych. Jeśli to czytasz, to.

1. Twoje produkty zostały przetestowane w placówkach medycznych
2. Porozmawiam z lekarzem.
3. Czy jesteś lekarzem?
4. Dlaczego lekarze tego nie sugerowali?
5. I czy muszę przekazywać analizy i robić czy robić uzi?
6. Czy mogę przyjmować suplementy diety z produktami chemicznymi?
7. W pewnym momencie chciałem zacząć brać BADA, ale mój lekarz mnie zakazał.
8. Jestem lekarzem i chciałbym otrzymać więcej informacji.
9. Najpierw wezmę leczenie (będę miał operację, podzielę kamienie, przejdę przez kurs chemioterapii...), a potem wezmę ZŁO.
10. Jak szybko może dojść do rezultatu?
11. Czy muszę odebrać sobie całe życie?
12. Co, jeśli istnieje uzależnienie?
13. Co jeśli to lek?
14. Wierzę, że należy przyjmować zioła rosnące w miejscu zamieszkania.
15. Jestem uczulony na zioła.
16. Jem dużo owoców z mojego ogrodu i mam wystarczająco dużo witamin...
17. Czy mogę wziąć alkohol?
18. Jeśli będę długo i dużo.

Forum farmaceutyczne dla pracowników farmaceutycznych - PharmForum.ru

Forum farmaceutyczne www.pharmforum.ru zostało stworzone dla farmaceutów: farmaceutów, farmaceutów, kierowników i dyrektorów aptek. Pytamy, omawiamy, wyjaśniamy i pomagamy sobie wzajemnie w naszym biznesie! Forum farmaceutyczne - miejsce spotkań profesjonalistów!

  • Indeks forum
  • Zmień rozmiar czcionki
  • Powiedz znajomemu
  • Wersja do druku
  • Najczęściej zadawane pytania
  • • Rejestracja
  • • Zaloguj się

Recenzja Bada Vision

Re: Recenzje Bada Vision

JuliyaMoor »02.02.2013, godz. 12:44

Re: Recenzje Bada Vision

Sasha »26 lutego 2013 r., Godzina piętnasta piętnasta

Re: Recenzje Bada Vision

Inna »17 lipca 2013 r., Godzina 23.30

Re: Recenzje Bada Vision

Vic »18 lipca 2013, 19:26

Re: Recenzje Bada Vision

Laila »19 lipca 2013 r., 00:03

Re: Recenzje Bada Vision

Almedica »12 lutego 2014, 06:42

Re: Recenzje Bada Vision

Rita »16 listopada 2014 r., 00:46

Re: Recenzje Bada Vision

Tatiana 180 »25 lutego 2015 r., 16.25

Re: Recenzje Bada Vision

Pigułka »25 lutego 2015, 17:08

Re: Recenzje Bada Vision

Koroleva »31 sierpnia 2015 r., 23:38

Lekarz poleca

Poprzez liczne prośby klientów, ich krewnych, przyjaciół, otwieramy na naszej stronie forum "Lekarz poleca"

Na tej stronie w poniższym formularzu możesz zadać pytanie dotyczące zdrowia, a my na pewno odpowiemy. Odpowiedź zostanie opublikowana na tej stronie w ciągu dnia (przy mniejszym nakładzie pracy wcześniej). Zadawaj pytania w prawidłowej formie. Z naszej strony gwarantujemy:

  1. Kompetencje

- konsultacji z lekarzem specjalistą w sprawie stosowania suplementów diety, którzy otrzymali specjalne szkolenie, kto ma więcej niż 16 lat praktyczna praca z biologicznie aktywnymi dodatkami firmy Vision International People Group.

2. Personalizuj

- opracowanie indywidualnego programu zdrowotnego dla Ciebie, uzasadniony wybór produktów (po rejestracji na stronie).

3.Twoja wygoda i korzyści

- za darmo, w zaciszu domu, nie wydając dużo czasu w kolejce do lekarza, otrzymasz praktyczne zalecenia w celu poprawy stanu zdrowia swojego cennego ciała.

Mamy nadzieję, że nasza pomoc będzie punktualna, a pozytywne wyniki w zakresie zastosowania naszej porady nie potrwają długo.

Sklep internetowy vitavision.ru życzy swoim drogim klientom ZDROWIE, MŁODZIEŻ, AKTYWNOŚĆ, LONGEVITY!

  • Poniżej w formularzu "Dodaj komentarz" napisz swoją wiadomość.
  • Aby wysłać wiadomość, przesuń suwak LEFT RIGHT i naciśnij wysłać.
  • Odpowiedź będzie na tej samej stronie.

    Cześć, Natalia. Detox może prowadzić do ruchu soli (kamieni) z dróg moczowych. Długotrwała praktyka przyjmowania złego pokazała, że ​​w obecności kamieni w nerkach Paks działa jak typ przeciwskurczowy, ale шпы. Detox na 1x2 dziennie to ostrożna dawka zapobiegawcza. W niektórych programach ta zła jest zalecana do 10 kapsułek dziennie lub więcej

    Lekarz: Witaj Natalia. Klasyki w dawkach profilaktycznych są przyjmowane 1x2 razy dziennie. Z kamieniami w nerkach należy ostrożnie podchodzić do spożycia detox i nutrimax. Wraz z tymi suplementami diety Pax jest potrzebna. "Silne" narażenie w postaci "oczyszczenia" występuje w wyniku przyjmowania ponad 2-3 nazwisk dziennie u osób, które nie mają doświadczenia w suplementach diety. Zasadniczo wpływ ma żużel i pragnienie oczyszczania organizmu. Z czasem akceptacja całego asortymentu klasyków nie prowadzi do nieprzyjemnych reakcji. Jeśli chodzi o sklerodermię układową i inne choroby tkanki łącznej, konieczne jest obserwowanie reumatologa, przyjmowanie przepisanych leków. Badies są przede wszystkim przeznaczone do zapobiegania! Drugi - do stosowania w połączeniu z głównym, przepisanym przez lekarza lekarskiego. Bądź zdrowy

    Lekarz: Cześć, Tatiana. Przeciwutleniacz nie jest zalecany w tym wieku

    Administrator: Szanowni, Alevtina Pavlovna są dostępne po rejestracji na stronie.

    Lekarz: Cześć, Alevtina Pavlovna. Musimy wziąć Bady'ego i nie myśleć, który z nich z czego. Ta liczba chorób wskazuje na zaburzenie metaboliczne, w tym na poziomie komórki. To dość duży temat. Moja rada dla ciebie. Umów się. Potrzebujesz dużo i przez długi czas

    Lekarz: Cześć, Natalia. Musisz zrozumieć, że badam nie jest leczony. Unkariya w kompozycji detoksykującej normalizuje się mediatorzy odporności. Ich jakość zależy od jakości odpowiedzi immunologicznej. Dlatego detox jest skuteczny. Mam nadzieję, że dostałeś odpowiedź. Wszystko dla ciebie najlepsze

    Lekarz: Drogi Aleksandrze, słoiki nie mają z tym nic wspólnego. Uważaj na kaloryczną zawartość żywności i zwiększ obciążenie. Uwaga: http://vitavision.ru/kupit-bad-vision/kupit-dlya-pohudeniya/

    Lekarz: Cześć, Tatyana. Sveltform. Kwas alginowy w składzie bańki śluzowej ma wpływ na błonę śluzową żołądka, pomaga przy zgadze. Więcej http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=sveltform w dziale właściwości

    Lekarz: Cześć, Lily. Zwykle dla dorosłych piszą 1 czapkę. 2 razy dziennie. I jest to uważane za dawkę zapobiegawczą. Możesz dać dziecku odważnie połowę dawki, aby zapobiec. Bądź zdrowy

    Lekarz: Galina, witaj. Bez wątpienia kompleks witamin i minerałów Vision - CardioDrive pomoże. Jest dostępny, kup tutaj http://vitavision.ru/dlya-serdtsa/ Bądź zdrowy.

    Lekarz: Cześć Nilufar. Musisz przyjmować suplementy Vision przez długi czas, dlatego aby otrzymać zniżkę, zalecamy podpisanie umowy z firmą (rejestr). Napisz nam swój e-mail, a my wyślemy ci instrukcję. Nasze kontakty.

    Lekarz: Możesz wszystkie trzy naraz. Efekt będzie widoczny i zmysłowy. Nie zapomnij o wodzie 2 litry dziennie. Miękkie działanie - w pierwszym opakowaniu miesięcznie. Sveltform do czyszczenia jelit, kuperów do oczyszczania wątroby. Bądź zdrowy

    Doktor: Cześć, Olya. Tak, będą. Dodaj Artemis. Twarz to miłe Millennium

    Lekarz: Cześć, Tatiana. Musisz wziąć nasze badanie. Zmniejszą stan dyskomfortu podczas leczenia, wycofają produkty metabolizmu w wyniku chemii, chronią narządy. Sytuacja twojego brata jest poważna. Istnieje schemat stosowania detox i przeciwutleniaczy. Napisz swój e-mail w formularzu zwrotnym. Wszystko dla ciebie najlepsze

    Lekarz: Cześć, Irina. Głównym powodem pojawienia się brodawczaków jest wirus. Działanie antywirusowe ma: detoks, przeciwutleniacz, ursul, hromvital. Wzmocnij układ odpornościowy, a ciało sobie poradzi. Możesz mieć zaburzenie metaboliczne. Weź wszystkie produkty Vision w zależności od sytuacji. Wszystko jest ze sobą powiązane. Nawet stres może aktywować wirusa brodawczaka.

    Lekarz: Cześć, Alla. Badami może chronić komórki mózgowe, zmniejszyć epileptyczny nastrój układu nerwowego. Jeśli Twoje dziecko jest przepisywane lekarstwom, musi zostać zażyte. Uzupełnij dietę młodszym neo 1x2 razy dziennie, unikaj stresu, obserwuj reżim dnia, a epilepsja cofnie się.

    Lekarz: Cześć, Irina. Otrzymałeś ogólne zalecenie. Ale istnieje indywidualne podejście. Wszystkie te objawy mają pozytywny wpływ na układ trawienny. Zastosuj je w dowolnej kolejności.

    Lekarz: Witaj Alsou. Za jednym razem będziesz za dużo. Mniej znaczy lepiej, tak dłużej. Zaparcia, zapalenie skóry i zmniejszenie energii wskazują na żużel. Zacznij od oczyszczenia jelit, wątroby, nerek i komórek. Uwaga: http://vitavision.ru/kupit-bad-vision/ochischenie-organizma/ Dodaj nutriex i chromvital. Wkrótce pojawi się kuchenka energetyczna w formie żucia słodyczy. W każdym razie konieczne jest rozpoczęcie od oczyszczenia.

    Lekarz: Witaj Natalia. Do pozytywnego wyniku. W końcu chcesz to zdobyć!

    Alexander: Cześć, Alexander. Dieta jest na pierwszym miejscu. Guz w gardle może być poważnym objawem. Od połknięcia żarówki nikt nie umierał. Diagnoza powinna być. Aby odzyskać, proszę wziąć selttform, pax, cuppers, di straży nano. Aby szybko złagodzić objawy zgagi, należy zastosować Gaviscon. Bądź zdrowy i nie leczyj się sam.

    Lekarz: Cześć, Natalia. Brak ci hormonów tarczycy. Adres do endokrynologa w celu wyboru dawki terapii zastępczej. Od złego do dopasowania: przeciwutleniacz, seltteform, hromvital, detox, distress. Od zaginionych w tej chwili: nortia, bisk

    Lekarz: Cześć, Irina. Zanikowe zapalenie żołądka będzie wymagać odtworzenia nie tylko błony śluzowej, ale także funkcji gruczołów żołądkowych. Musisz mieć cierpliwość do długiego powrotu do zdrowia. Codziennie odbiór złe Mega, Pax, Antiox na 1х2 razy w miesiącu na dwóch, a następnie połączyć Куперс, Диресет. Z preparatów farmakologicznych spróbuj Hilak forte 40 kropli 3 razy dziennie przez miesiąc, a następnie 10 mg 30 minut przed jedzeniem. Upewnij się, że będzie lepiej.

    Lekarz: Cześć, Alena. Jeśli masz na myśli wanny Vision, to prawie wszystko. Pomagają chronić i przywracać narządy przed agresywnym leczeniem chłoniaka. Specjalne leki przeciwnowotworowe są potrzebne do leczenia, radioterapia jest możliwa. Bardzo dobrze wspomaga wątrobę po chemioterapii za pomocą miseczek. Wszystko zależy od kliniki choroby. W każdym razie pacjenci z badają czują się lepiej niż bez nich. Zweryfikowane!

    Lekarz: Cześć, Evgenia. Doświadczenie w pozbyciu się opryszczki jest wystarczająco nagromadzone. Przy zaostrzeniu: detoks, przeciwutleniacz, pax 2 x 3 razy dziennie co najmniej 10 dni, następnie 1x3 razy 10 dni, 1x2 razy 10 dni. Później 1 kapsułka jest opróżniana przez kilka miesięcy. Jeśli pojawi się wysypka, powtórz z detox, antyox, pax. Wirus żyje w komórkach nerwowych. Bądź cierpliwy. Będzie inny produkt

    Lekarz: Cześć, Irina. Dlaczego nie detoks? Kąpiele wzroku są łączone z dowolnymi lekami i ziołami.

    Lekarz: Cześć, Nikolay. Junior Neo R jest wzbogacony jodem i selenem, aby poprawić zdolności umysłowe i wzmocnić odporność. Junior Bi Smart zwiększa inteligencję. Junior Bee Strong wspiera stan energetyczny dziecka. Zawsze proszę

    Lekarz: Cześć Sergey. Program oncopathology jest wysyłany do ciebie przez e-mail. Program jest stosowany od 17 lat. Nadzieja powinna zawsze być. Zdrowie dla Ciebie i Twoich bliskich. Twój lekarz.

    Lekarz: Cześć, Irina. Wygląda na to, że masz problem z immunoglobuliną A. DiReset z beta glukanami może i powinien być w twoim przypadku. Megu codziennie przez długi czas. Tłuszczowa wątrobiaka zwykle łączy się z otyłością w jamie brzusznej. Nadmierne zmarszczki zostawiają - pozostawia nadmiar tłuszczu w wątrobie. Połącz formularz. Dobrze spala tłuszcze, ma korzystny wpływ na tarczycę i wszystkie narządy trawienne. Bądź cierpliwy na długie wyzdrowienie. Nie zapomnij o diecie. Jest to równie ważne. Wszystko się potoczyło

    Doktor: Cześć, Olya. Budy Vision pomaga przywrócić równowagę hormonalną u kobiet, a tym samym przyczynia się do zapobiegania powstawaniu torbieli, redukcji istniejących. Wszystko co najlepsze.

    Cześć, Elizabeth. Atopowe zapalenie skóry jest dobre dla kwasów tłuszczowych, witamin A, E, D. Wszystko to w młodszym wieku. Twoja córka będzie musiała przyjąć kilka miesięcy w dawce zapobiegawczej. W końcu musimy dążyć do wyleczenia. Smart jest również dobry do wzmacniania narządów odpornościowych. Migdałki są jednym z nich. Poprawia także przewodnictwo w komórkach mięśnia sercowego. Detox dobrze usuwa alergiczne skłonności do zapalenia skóry, swędzenie go. Pax jest potrzebny jako środek uspokajający. Niestety atopia ma dziedziczenie. Ale nie zawsze się objawia. Twoim zadaniem nie jest dołączanie do innych chorób, takich jak astma oskrzelowa. Usuń z diety białko, mleko. W przypadku zaostrzenia obserwuj dietę, weź detoks z pax. Dieta i dieta ponownie. Bez ewentualnych antybiotyków. Po osiągnięciu dojrzałości często dochodzi do długotrwałej remisji do czasu wyleczenia. Wszystko co najlepsze

    Doktor: Cześć, Vika. Wszystko zależy od tego, co chcesz osiągnąć przy pomocy złego. Jaki jest twój cel. Nie radzę być traktowanym z pomocą złego, radzę przez nich, aby zmniejszyć skutki uboczne leczenia, leczyć. W końcu zły jest dodatkiem do pożywienia, które jest dobrze wchłaniane, działa korzystnie na organizm. Budte są zdrowi!

    Doktor: A jakie problemy się nie skończyły? Lub ponownie zgromadzone? Jeśli twoje ciało potrzebuje tej dawki i jest dla ciebie dobre, to oczywiście pij ten sam rosyjski produkt.

    Lekarz:Cześć, Tatiana. Dlaczego zdecydowałeś, że został podwyższony? Zgaga jest rzutem do przełyku ze zwiększonym ciśnieniem w żołądku i niedoborem zwieracza przełyku. Być może prowokuje to zwiększone gazowanie w jelicie. Zły poprawiają funkcję komórek żołądka. I zaczynają działać tak, jak powinny. Wniosek: od wysokiej kwasowości, pić tabletki, przywrócić żołądek z pomocą złego! Nie ma żadnych konkretnych. Wszystko co najlepsze

    Lekarz: Cześć, Marina. Senjer + Mega będzie wspierać, Хромвитал da siły, Antiox poprawi naczynia (są uszkodzone przez wysoki cukier). Mózg o flexie dla pamięci, bezpieczny dla oczu, Pax z nerwów. Możesz użyć wszystkich produktów. Niezwykle Bioin. Przydatne mikroorganizmy pomogą w ustaleniu metabolizmu. Nie rozpaczaj

    Doktor: Sveltform, Hromvital, Mega - jeśli konkretnie.

    Doktor: Cześć, Tatiana. Omega-3 w Junior Bi Smart ma środek przeciwwirusowy, w tym na stawy. Aby poprawić stan odporności dziecka, potrzebny jest Junior Neo. Użyj Vision jest absolutnie konieczne. I przepisane leki też. Wracaj do zdrowia!

    Lekarz: Cześć, Irina. Jeśli nie zagłębisz się w szczegóły problemów z jelitami, Mega codziennie pomoże ci przez długi czas w ciągu roku. Przywraca nabłonek błony śluzowej. Sveltform ze szklanką wody, Bio w lub z jej programu Dazhezhestiko, Aktivigo w szczególności. Bądź zdrowy!

    Lekarz: Cześć, Olga. Zazwyczaj maksymalny powrót do zdrowia po udarze występuje w ciągu pierwszego roku, a następnie przez 3 lata. Ręka pogarsza się. Jednak możliwe jest kompensowanie upośledzonych funkcji przez "przebudzenie śpiących" komórek mózgowych. To jest mózg-o-flex pierwszy. Konsekwentnie lub w połączeniu: pax, przeciwutleniacz. Mega jest długa. Musisz wziąć badania. Po udarze rozwija się encefalopatia (hamulce z mózgiem). Uzyskaj rację!

    Lekarz: Cześć, Taisia. Teraz nie ma problemu z przekazaniem płatnych analiz bez skierowania. Musisz przekazać krew OSLO, KWASÓW SIALOWYCH, KWASU MOCZOWEGO, aby wyjaśnić swój artretyzm. Wyślij wyniki na adres [email protected] Z poważaniem, doktorze

    Lekarz: Cześć, Vera. Dziecko ma wodogłowie? Wiosna nie może rosnąć do 3 lat. Zwykle dzieje się to w rodzinie. W przeciwnym razie jest to przejaw krzywicy lub wodogłowia. W każdym razie Junior Neo, Junior Smart Recover

    Lekarz: Cześć, Tatiana. Napisz swój e-mail

    Doktor: Cześć, Gulnaz. Wypadanie włosów jest częstym zjawiskiem po porodzie i karmieniu piersią. Przyda ci się: mega, senor codziennie w prewencji aż do sześciu miesięcy. Udostępniłeś swoje zapasy noworodkowi. Konieczne jest przywrócenie. Nie martw się. Opadanie kończy się, gdy tylko twoje ciało spocznie i uzyska niezbędne elementy śladowe. Z poważaniem twój lekarz

    Lekarz: Cześć, Tatiana. Suplementy są dodatkiem do żywności i są zwykle przyjmowane z posiłkami. Tj. bezpośrednio przed, w trakcie, po. Jeśli celem jest oczyszczenie, to na jedną godzinę przed jedzeniem z dużą ilością wody. Co do owsianki - to tylko spekulacja.

    Lekarz: Cześć, Elena. Pierwotna niedoczynność tarczycy oznacza naruszenie struktury gruczołu, nie ma wystarczającej ilości komórek do tworzenia hormonów. Dlatego hormony muszą być pijane. Spróbuj zmniejszyć dawkę na kilka dni, dostosuj się do niej, sprawdź poziom hormonów. Następnie zwiększ do 25 mcg. Pączki z pewnością pomagają rozwiązać problem, ale nie od razu. Po pierwsze, jod jest potrzebny do budowy hormonów, po drugie dla transportu jest to selen. Dzienna dawka jodu dla dorosłych wynosi 150 mcg. W naszym Badakh jest dostępny w szelt-form, neo junior. W żywności: feijoa - 80-300 mcg; wątrobiany - 400-800 mcg; kapusta morska - 200-300 mcg; kalmary - 150-200 mcg; morszczuk, mintaja, plamiak - 140-150 mcg; dorsz - 120-135 mcg; krewetki - 88-95 mcg; okoń - 50-60 mcg; gromadnik, sum, flądra, tuńczyk, sum - 40-50 mikrogramów. Super produkty to chlorella i spirulina (Di Guard Nano i Chromvital). Selena wystarcza w Antiochii. Badami muszą leczyć i leczyć się lekami. Twój lekarz

    Lekarz: Cześć, Olga. Schematy odbioru dla odzysku są różne. Jest minimalna, ale długa. Szybko z dawkami uderzeniowymi. Wszystkie indywidualnie. Nawet jeśli weźmiesz trochę VISION suplement diety, ale reguljano i to długo da efekt. Ponieważ nie znamy początkowego punktu, z którego zaczęły się dysonanse w ciele. Przejść przez program oczyszczania, karmić komórki, zrównoważyć układ odpornościowy i wszystko wróci do normy. Jeśli krótko na twoje pytanie, możesz pić wszystkie 8 naraz. Ale czy to wszystko 12 miesięcy? Potrzebujemy obserwacji. Mam nadzieję, że mnie rozumiesz.

    Doktor: Cześć, Olga. Etiologia (przyczyna) twojej choroby to procesy autoimmunologiczne. W patogenezie (rozwoju) - stan zapalny. Bades Vision poradzi sobie z obydwoma. Konieczne jest zrozumienie, że proces odzyskiwania jest długi. Program zakłada 12 miesięcy: to klasyk, biografia, niektórzy reżyserzy trafili. W szczególności działają: detoks, przeciwutleniacz, nutriax, mega, ursul, enjoi. Bio-in dla odporności. Wszystko dla ciebie najlepsze

    Lekarz: Cześć, Andrew. Po operacji ciało potrzebuje odbudowy. Aby to zrobić, klasyczne jest odpowiednie, z wyjątkiem detoksykacji i postaci sita w wskazanych dawkach zapobiegawczych. Wracaj do zdrowia

    Doktor: Cześć, Olga. Objawy menopauzy występują, gdy zmniejsza się funkcja jajników. Przy zachowanych jajnikach i odległej macicy nie powinno się przejmować klimakterium. Jeśli nie ma jajników, należy codziennie przyjmować lek do momentu ustąpienia objawów 1x2 razy dziennie, a następnie 1 dnia dziennie przez dłuższy czas. Dla kobiet przydatne są fitoestrogeny. To jest medycyna. Manifestacje menopauzy są zróżnicowane, możesz potrzebować całego produktu

    Doktor: Kochana Arina, Chlorella, wypij trochę. O kolendrze jest przyprawa. Jego nadmiar może zaszkodzić dziecku. Nie jest jasne, z której firmy korzystasz. Di Guard Nano będzie bezpieczny dla Twojego dziecka w dawce 1/2 kapsułki dziennie, biorąc pod uwagę jego skład.

    Lekarz: Cześć, Arina. Z naszych produktów wyświetlacze rtęci Bad Di Guard Nano http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=di-guard-nano Istnieją takie wyniki. Natychmiast po zatruciu 2 x 3 razy dziennie. Dalej w klinice. W twoim przypadku minęło już trochę czasu. Chlorella jest pijany 1 g 30 minut przed posiłkiem 4 razy dziennie (protokół Dr. Klinghardta). Ale radzę ci udać się do centrum kontroli zatruć!

    Doktor: Cześć Eva. Potrzebujesz dobrego infekologa. Malaria Plasmodium żyje w organizmie przez wiele lat, a jedynie poprawna terapia za pomocą specjalnych leków łagodzi nawroty. Suplementy nie są przeznaczone do leczenia. Możesz wspierać je wątrobą (celem malarii narządów) lub naprawić uszkodzoną mikroflorę po antybiotykach, na przykład. Mam nadzieję, że mnie rozumiesz.

    Doktor: Cześć, Lena. Jakiego rodzaju rezultatu chcesz? I czy jest to konieczne dla tego livlonu. A jednak karmisz piersią! Indywidualna nietolerancja, w tym nietolerancja dziecka, nie została anulowana. Z poważaniem, lekarz.

    Lekarz: Witaj, Natasha. Serum pomaga Vision Skincare

    http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=serum Radzi sobie z plamami starości. Czy wokół plamki jest czerwone obrzeże? Jeśli nie, to bezpiecznie używaj surowicy co najmniej 2 razy dziennie. Możesz często bezpośrednio na miejscu. Powodzenia

    Lekarz: Cześć, Alla. Możesz dać symbiotyczne na saszetkach 1 / 2-1 dziennie nawet dziecku. Ale musimy zastanowić się, dlaczego twoje dziecko tak często choruje. Nie będę wymyślał koła na nowo. Let's Junior Neo, Smart od dłuższego czasu. Umyć ręce po odwiedzeniu miejsc publicznych. Gdy sama infekcja jest leczona pod nadzorem lekarza. Po antybiotykach pić probiotyki. Przy dobrej odporności rotovirus "nie chwyta". Witaminy dla dzieci pomogą!

    Lekarz: Cześć Hava. W wieku 14-15 lat zbliża się seigneur. Tam wapń ma również wszystko, czego potrzebujesz dla rosnącego ciała. Chociaż junior smakuje lepiej. Jak długo? Przed wynikiem! Czy dziewczyny nie mają osteoporozy? Następnie potrzebujesz kompleksów multiwitaminowych. Wszystko co najlepsze

    Cześć, Hava. Dzieciom przyjemniej będzie wziąć Junior Neo i Vishki. Wapń będzie lepiej wchłaniany z pożywienia. Ale jest produkt dla dzieci. Wzrost dziecka zależy od prawidłowej ilości hormonów i potrzebują one wielu witamin i pierwiastków śladowych. Najlepsza kombinacja: Bee-Big i Junior Neo. Nie jest jasne, ile lat mają dzieci. Miałeś na myśli Junior Smart (olej z ryb)?

    Doktor: Cudownie! Produkty Vision czasami dokonują cudów. Ale jeśli rozumiesz, cud dokonuje samo ciało. W końcu otrzymuje sporą pomoc. Obie bransoletki mają ten sam mechanizm działania i aktywne wstawki. Różnią się tylko wzorem. Wszystko dla ciebie najlepsze

    Lekarz: Dzień dobry. Czy syn otrzymuje insulinę? Bioin najlepiej radzi sobie ze złożonymi problemami 2-3 kursów rocznie. Jest bardzo przydatny w cukrzycy typu spirulina. To jest hromvital, niepokój. Pąki i witaminy: A, E, Gg W celu uniknięcia komplikacji, dobrej jakości. Chrom zmniejsza łaknienie słodyczy i mąki. Możesz korzystać ze wszystkich kąpieli Vision, w zależności od sytuacji, z wyjątkiem miodu. Głównie podążaj za poziomem glikemii we krwi i postępuj zgodnie z zaleceniami endokrynologa. Bądź zdrowy

    Doktor: Od jesieni do wiosny zaleca się przyjmowanie witamin junior neo. Wszystko zależy od odporności dziecka. Możesz zrobić sobie przerwę, ale możesz i nie, jeśli dziecko często jest zimno. Z Paks w ten sam sposób. Bądź zdrowy.

    Doktor. Cześć, Tatiana. Pamiętaj, aby zobaczyć mammologa. Dobry wynik daje: Detox + Pax; Antiox + Pax; Antiox & Detox. Ponadto, w zależności od wieku długiej Artemidy lub Medycyny. Wszystko w tle Mega. Jeśli występują problemy z tarczycą, metabolizm węglowodanów, nadwaga, połącz selttform z chromvital. Bądź zdrowy

    Lekarz: Dzień dobry, Natalia. Do leczenia operacyjnego istnieją konkretne wskazania. Sądząc po twoim opisie stanu zdrowia, masz je. Oczywiście można przywrócić funkcję narządu za pomocą suplementów diety. Są odpowiednie do tego, ale już masz zmiany organiczne (ogromny gruczoł tarczycy). Nie rozpaczaj, uruchom Bioin na odporność. Pomoże przywrócić normalną odpowiedź immunologiczną. I, oczywiście, Pax w podwójnej dawce. Kontynuuj przyjmowanie przepisanych leków przez endokrynologa przed przywróceniem A / T do TSH. Bądź zdrowy

    Doktor: Cześć, Elena. Program zostanie przesłany pocztą e-mail po rejestracji karty premium. Lek ma na celu złagodzić objawy menopauzy. Bądź zdrowy

    Lekarz: Cześć, Angelino. Na ciebie oczywiście nie te mikroby żyją w jelitach. Plus są grzyby. Rozpocznij od programu Bio-in do trawienia. Kup tutaj Bio-In do trawienia. Twój lekarz.

    Inna cześć. odpowiedź na twoje pytanie wysłaliśmy ci na e-mail. Dbaj o siebie.

    Lekarz: Cześć, Elena. I tak i nie. Wszystko zależy od tego, jaki wynik chcesz osiągnąć i czego używasz. Z poważaniem,

    Lekarz: Cześć Allah. Z pomocą Vision pojawiło się dużo dużych dzieci! Artemida pomoże przywrócić równowagę hormonalną. Dla wyniku, nie mniej niż 3 miesiące. Zdrowie dla ciebie i twoich przyszłych dzieci! Doktorze.

    Lekarz: Nicholas, witaj. Oczywiście kompleksy witaminowo-mineralne VISION będą nieocenione. Lamin - dla celowego rozwiązania tego problemu (poprawia funkcje rozrodcze, zwiększa liczbę, ruchliwość i zdolność zapładniania plemników). Ale musisz zrozumieć, że powrót do zdrowia potrwa od 3 do 6 miesięcy. i musisz opracować indywidualny schemat z połączeniem złej linii klasycznej z męskim kompleksem. Zapytaj o przygotowanie programu w formie informacje zwrotne. Twój lekarz.

    Lekarz: Drogi Andrew, wśród kompleksów witaminowo-mineralnych Wizja, oczywiście, są te, które pomogą Ci w wyzdrowieniu. Kurs jest wymagany przez co najmniej 3 miesiące, dlatego zalecamy wystawienie Karty Premium (kupującemu ze zniżką) i cieszenie się znacznymi rabatami na wszystkie produkty Vision. Zdrowie dla ciebie! Doktorze.

    Lekarz: Elena, dobra pora dnia. W twojej sytuacji radzę ci z kompleksów Vision - Pax i Mega na 1 czapki 2 r / d. Przygotowanie diety i Omez-D jest konieczne przez 1 X 2p / d. Przez 30 min. przed jedzeniem. Bądź zdrowy, twój doktor.

    Lekarz: Maria cześć. przepraszam za brak odpowiedzi. W twoim przypadku bardzo polecam zwracanie uwagi na programy Bio-In (inteligentne probiotyki 5. generacji). Są zalecane od 12 do 14 lat. Konieczne będzie dostosowanie dawki u dziecka. Aby zapoznać się ze składem, można tu znaleźć mechanizm działania. Będą pytania, proszę, znów jestem w kontakcie. zdrowie dla Ciebie i Twoich bliskich! Twój lekarz

    Lekarz: Zacznij od Mega, Brain o flexie. Kwas omega Naprawdę potrzebujesz min przez rok. W rezultacie zauważ, że A / D na dobrych poziomach i nie zmienia się po pogodzie. Wiele zła na raz nie. "Cicho idziesz - będziesz kontynuować". Bądź zdrowy.

    Lekarz: Cześć, Tatiana. Niestety twoje diagnozy nie oznaczają szybkiej odmowy pigułek. Ty, tak zwany, narosłeś deficytu w leczeniu. Badies nie zastępują leków! Tu nie chodzi o Cardio Drive, ale o to, że przestałeś leczyć. Przez 3 miesiące nie odzyskałeś układu sercowo-naczyniowego.

    Lekarz: Cześć, Alexander. Adaptogeny nie są zalecane w przypadku nadciśnienia tętniczego. Monitoruj swoje A / D podczas przyjmowania tego leku. Pojedyncze wejście A / D nie zwiększa się. 135 za 90 uważane jest za zwiększone. 140/90 - nadciśnienie tętnicze 1

    Lekarz: Droga, Tatyana. Prawidłowo założone połączenia t / b nie powinny powodować dyskomfortu. Przede wszystkim musisz skontaktować się z traumatologiem, przeprowadź badanie rentgenowskie stawów. Prawdopodobnie coś z projektem. Z odznak, znieczulający, Ursul, ma działanie przeciwbólowe. Bądź zdrowy

    Lekarz: Olga, cześć. Aby złagodzić zaostrzenie, połączenie Antiox, Detox, Pax. Zewnętrzny - Roll-it gel Bodie. Dla kardynalnego rozwiązania problemu konieczne jest przywrócenie chrząstki i kręgów - to czas od Endjoy, OsteoSanum. Bądź zdrowy.

    Lekarz: Cześć, Julio. Jeśli Twoim celem nie jest czyszczenie, możesz zająć wszystkie kapsułki jednym ruchem. Robiąc to, pij z ilością wody, która jest dla ciebie wygodna. W końcu suplementy diety są dodatkiem do żywności w pierwszej kolejności.

    Lekarz: Cześć, Nikolay. Twoje dziecko bardzo pomocne Junior i Junior Neo http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=junior-neo Bee Inteligentne http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=be-smart -r. Uzupełniają się nawzajem. Take jest konieczne przez całe lato, aby wzmocnić ciało jesienią. Możesz zamówić przez telefon na stronie lub umieścić go w koszyku. Z poważaniem, lekarz.

    Lekarz: Cześć, Olga. Masz bardzo ogólne pytanie. Odpowiedź jest taka sama: sweltform, nutrimax, artemis, medicine. Z poważaniem, lekarz.

    Lekarz: Wystarczy 1 czapka. za 1 szklankę wody. t 50 0 Nalegać przez godzinę.

    Lekarz: Cześć, Alla. W fazie ostrej Bi Helsy pomoże Ci rozpuścić w 1x4 r / d, spłukać przeciwutleniaczem. Poza zaostrzeniem, musisz zacząć od detoksyku, przeciwutleniacza, pax przy 1x2 r / d przez miesiąc, a następnie mega przez 4-6 miesięcy, aby przywrócić lokalną odporność. Bądź zdrowy!

    Lekarz: Cześć, Olga. Pączki zawierają witaminy, mikroelementy, makroelementy dla aktywności biologicznej. Są wbudowane w enzymy niezbędne do procesów życiowych, uczestniczą w budowie hormonów. Daj materiał do budowy ciała. Poradzi sobie z nierównowagą hormonalną. Dobre pytanie! Polecam działanie suplementów diety patrz http://vitavision.ru/

    Lekarz: Cześć, Olga. W wieku 16 lat u młodych mężczyzn występuje "eksplozja" hormonalna. Trzeba pomóc. Senor, który pomoże ci przez kilka miesięcy. Wypróbuj maść cynkową na zewnątrz. Wszystko będzie dobrze!

    Lekarz: Cześć Lina. Infekcja rotowirusowa może mieć różny stopień nasilenia. Nie należy samoleczenia, jeśli jest to dziecko i częste są wymioty, prawdopodobnie z obluzowanym stolcem. Na tym tle łączy się infekcja drobnoustrojowa. Następnie potrzebujemy antybiotyków. Najbardziej skuteczny w tym przypadku będzie DI GUARD NANO. Bądź rozsądny.

    Lekarz: Cześć Allah. Oto moje zalecenia: 1 miesiąc - Detox, Antiox, Pax na 1 czapkę / 2 razy dziennie; 2 miesiące - Ciesz NT, Antiox za 1 kaps. / 2 razy dziennie. Dobrze, twój lekarz.

    Alla, ponieważ program odzyskiwania nie trwa przez miesiąc, zalecamy wystawienie karty Premium (kupującemu ze zniżką) i uzyskanie znacznych rabatów na wszystkie produkty Vision. Manager vitavision.ru

    Lekarz: Zdrvstvuyte, Tatiana. Uwaga zły Mystic http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=mistik Eschscholzia californica jest stosowany w medycynie ludowej do moczenia nocnego u dzieci. Pączek uzupełniony witaminami z grupy B, które będą służyć tym samym celom. Dawki witamin są około 2 razy mniejsze niż dzienne zapotrzebowanie na 7 lat. Możesz zażyć 1 kapsułkę w nocy. No i oczywiście słynny Junior Neo. Bądź zdrowy.

    Lekarz: Cześć, Olga. W zależności od dostępności Twoich produktów Vision, polecam Antiox + Pax za 1x2 r / d + Ciesz się za 1x2 p / d. Jednak byłbyś bardziej przydatny niż Osteosanum lub Nutrimax dla 1x2 r / dw pierwszych 2 miesiącach zdrowienia po złamaniu. Wracaj do zdrowia.

    Lekarz: Cześć, Olga. Schemat zalecany dla polipowatości macicy: 1 miesiąc - Antiox, detox, pax dla 1x2 r / d; 2-ty Antiox, seltelt na 1x2 r / d; 3. Nutrimax, chromvital 1x2 p / d; 4. kompleks antystresowy; 5. kompleks kobiet; 6th Lamin, Ursul za 1x2 p / d; Siódmy probiotyk dla kobiecego kursu sferycznego przez 70 dni. Bądź zdrowy. Twój lekarz

    Lekarz: Droga Natalia. Twój problem boli w sercach wielu kobiet. Firma miała doskonały produkt Cheetah. Oczekuje się, że zostanie zaktualizowany. W tej chwili możesz skorzystać z: Di ai gard nano, detox, de foixx get detox (sprytne jedzenie). Twój lekarz.

    Lekarz: Dzień dobry, Natalia. Syn jest pokazywany De Nol na 1 tabl. Przez 30 minut przed posiłkiem i 1 za noc. Z wizji kompleksów decydująca korzyść w restauracji przywróci Pax, Mega. Odzyskaj, twój lekarz.

    Lekarzestr: Cześć, Dilya. Twoja mama potrzebuje następujących Złych: Sveltform, Mega, Pax, Antiox, Nutrimax, Osteosanum. Bądź zdrowy.

    Lekarz:Tatiana, witaj. Brain-o-flex, Revien, Bisk polecają rano. Reszta - 2 razy dziennie. Medicao pije równolegle z femiostonem przez sześć miesięcy, a następnie sprawdza dynamikę. Problemy rozwiązują się stopniowo, biorąc konsekwentnie zakupione produkty. Kompleksy witaminowo-mineralne Wizja może być bezpiecznie wykonana w dowolnej kombinacji. Bądź zdrowy.

    Lekarz: Droga Tatianie, w twojej sytuacji optymalny odbiór będzie złym Wizją Medisoy. Twój lekarz.

    Drogi Oleg, wstęp do Trading Company Moskwa Bad EndzhoyNT nie jest jeszcze w zasięgu wzroku, ale kompleks witaminowo-mineralny można kupić w europejskim dziale produktów sklep Vision. Przedpłata. Wybór opcji dostawy.

    * Europejska sekcja vitavision.ru INPUT * Podsekcja INNE KRAJE - INPUT - Wybierz właściwą produkt. * Uzyskaj zniżkę na Vision, wypełniając KWESTIONARIUSZ DLA KUPUJĄCEGO Z ZNIŻKAMI Z poważaniem zarządzaj vitavision.ru

    Doktor: Cześć, Julia. Erysipelas jest chorobą zakaźną. W leczeniu zaostrzenia konieczne są antybiotyki i są to zewnętrzne środki antyseptyczne. Kolejne pytanie brzmi: dlaczego się pojawił?.. Słaba odporność, żylaki, zaburzenia drenaż limfatyczny z powodu urazu kończyny itp do zapobiegania nawrotom, użyj: detoks, przeciwutleniacz, Vinex, Megu, venostrong i bio-ins. Z poważaniem twój lekarz

    Doktor: Cześć, Oleg. Jeśli jest to długotrwała alergia, jest wynikiem zashlakovki, niewystarczającej reakcji układu odpornościowego i życiowej aktywności drobnoustrojów chorobotwórczych. Detox, niepokój. bionin SYMBIOTICS Immune care http://vitavision.ru/kupit-bad-vision/probiotiki/ Zostaniesz poproszony. Z poważaniem twój lekarz.

    Lekarz: Cześć, Anna. W żylakach konieczne jest przyjmowanie produktów zawierających rutynę w celu wzmocnienia ścian naczyń krwionośnych. Poprawia stan ścian naczyń krwionośnych omega-kwasu, który jest produktem dziecięcym Junior Bi Smart. Miedź w Junior Neo promuje produkcję elastyny ​​w celu wzmocnienia naczyń. Na zewnątrz polecam żel LEG REFRESH http://vitavision.ru/kosmetika/roll-on/ Bądź zdrowy. Twój lekarz.

    Lekarz: Cześć, Oleg. Nie martw się, że proces odzyskiwania trwa trochę dłużej. Szczególnie po ciężkich obrażeniach zachowuje się zespół asteniczny. Zmierz ciśnienie krwi na tle takich skarg. Może wystąpić niedociśnienie ortostatyczne. Będziesz lepiej chodzić każdego dnia. Wracaj do zdrowia. Twój lekarz.

    Lekarz: Cześć, Tatiana. Stwardnienie rozsiane jest chorobą autoimmunologiczną. Ciało zaczyna niszczyć błony włókien nerwowych. Powinieneś otrzymać podstawową terapię. Być może jest to interferon B do cotygodniowego użytku. Konieczne jest zrozumienie, że witaminy i przeciwutleniacze są jednocześnie terapią. Idealnie pasuje do programu bioinergicznego na odporność. Bądź zdrowy.

    Droga Julio, nie ma potrzeby, aby brać przeciwutleniacz, detox i cardiodrive razem. W tym ostatnim jest wszystko, co rozwiązuje się za pomocą dwóch pierwszych. Długo przyjmuj leki na choroby przewlekłe. Złe muszą zająć całe życie. Typowe zalecenia dotyczą jedzenia. A co zależy od twojej sytuacji zdrowotnej. Z poważaniem twój lekarz.

    Lekarz: Drogi Oleg, opisałeś problem bardzo szczegółowo, najwyraźniej pochodzi on z wyciągu z historii medycznej. Moje zalecenia pozostają w mocy. Zwróć uwagę na kartę premium rabatu. Leki na receptę mają niestety skutki uboczne. Zakrzepowe Ass rozcieńczenie krwi i uszkodzenia błony śluzowej żołądka, omez zmniejsza wydzielanie kwasu solnego w żołądku, co zwiększa zakrzepowe wg. Detraleks wzmacnia ściany żylnej Trentalum poprawia krążenie w naczyniach włosowatych, neuromedinowy dla poprawy nerwów impulsu piętrzą efekty uboczne milgamma-multiwitaminy. Nie ma nic do wzmocnienia tkanki kostnej i leczenia. Naprawdę nie można usiąść przez długi czas! Twój lekarz

    Lekarz: Natalia Viktorovna, należy pamiętać, że eutiroks jest przypisany do ciebie w celu zastąpienia hormonów tarczycy. Ponownie, przyczyny niedostatecznej produkcji własnych hormonów muszą być znane: brak jodu, strumektomia, autoimmunologiczne zapalenie tarczycy. Co w twoim przypadku spowodowało potrzebę wypicia eutiroks? Z fizjologii wiadomo, że hormony tarczycy powstają z jodu i białka w komórce gruczołu. Jod znajduje się w owocach morza i tak dalej. na północnym wschodzie, słodki, biszkoptowy, chromovitalny, di ay gard nano (gdzie są algi). Wymaga również dodatkowej energii, aby dostarczyć ten jod do klatki: livon, garnetine. W każdym przypadku powinieneś regularnie sprawdzać testy: TTG, T4, T3. Decyzję o dawkach hormonów, pisząc na tarczycy, podejmuje lekarz. Z poważaniem, doktorze.

    Lekarz: Witaj, Natalia Viktorovna. To niefortunne, że po długim przyjęciu Angelique doznałeś złamania. W końcu był przeznaczony specjalnie do zapobiegania osteoporozie i zmniejszania ryzyka złamań kompresyjnych. Oczywiście, w kontekście wyniszczających objawów menopauzy zalecanej hormonalnej terapii zastępczej, ale jest to brzemienne w skutkach. Radzę sprawdzić gruczoły sutkowe i tarczycy. Często złamanie kompresyjne 7. klatki piersiowej jest związane z formacjami w tych narządach. W końcu nie napisałeś przyczyny swojego złamania! Detox, przeciwutleniacz, Pax, Osteosanum, Angie, Nutrimaks, Mega, Medisoya Przychodzisz do przywrócenia zasilania i przewodnictwa nerwowego w obszarze problemów. W rezultacie ból zniknie. Masz dość cierpliwości, będziesz miał pozytywny wynik. Z poważaniem, twój doktor.

    Lekarz: Cześć, Natalia. Sam pierścień NovaRing może powodować bakteryjne zapalenie pochwy lub zapalenie szyjki macicy. Jest to kombinacja hormonalna i jest stosowana jako środek antykoncepcyjny. Ginekolodzy przepisują leki hormonalne dla mięśniaków macicy. Przekonaj się, dlaczego potrzebujesz tego konkretnego narzędzia. Dla antykoncepcji? Jeśli to ci nie pasuje, powiedz swojemu ginekologowi. Wszystkie produkty Vision są kompatybilne z dowolnymi lekami. Niestety, polipy endometrium i kanału szyjki macicy są podatne na nawrót. W całej waszej nierównowadze hormonalnej jest winić. To musi być przywrócone na długi czas. Z poważaniem, twój doktor.

    Lekarz: Cześć, Oleg. Złamanie kręgosłupa, co? Kolczasty proces lub trzon kręgowy, z kompresją rdzenia kręgowego lub bez, powikłany niedowładami narządów miednicy lub kończyn. Ilość badania będzie zależeć od ciężkości urazu. Muszę powiedzieć, że odnoszący sukcesy człowiek z firmy Vision całkowicie wyleczył się z ciężkiego uszkodzenia kręgosłupa. Musisz przestrzegać zaleceń lekarzy w zakresie reżimu hospitalizacji, unieruchomienia. Potrzeba poprawy krążenia krwi i dostarczania wapnia do obszaru urazu, przywrócenia funkcji pni i narządów nerwowych, jeśli są uszkodzone. To samo dotyczy znieczulenia. Antiox na 1x2 razy + nutrimaks 1x2 p + osteosanum 1x2 r, drugi miesiąc antyoksum 1x2p + enjoi 1x2p. Utwórz kartę klienta premium w zakładce "rabaty" i zdobądź osobistego konsultanta. Wracaj do zdrowia. Twój lekarz.

    Lekarz: Cześć, Catherine. Neo junior ma przeciwwskazania - indywidualną nietolerancję poszczególnych składników. Może interesuje Cię wpływ smaku czekolady na przebieg cukrzycy? Smak podawany jest flawanolom kakao. Są to naturalne substancje, które mają pozytywny wpływ na zdrowie. Jest wskazany w dawce podawanej od 4 lat do 1 x 2 razy na dobę. W twoim przypadku zacznij 1 dziennie. Wizja ma czekoladę, przydatną dla diabetyków. Dziecko potrzebuje witamin, ale syntetyczne z dodatkiem substancji słodzących mogą prowadzić do alergii. Mam nadzieję, że dostałeś odpowiedź? Twój lekarz.

    Lekarz: Cześć Svetlana. Rzeczywiście, pakiet zawiera przeciwwskazania, które wskazałeś. W ramach CardioDrive istnieje żeń-szeń. Jest adaptogenem. Na wszystkich adaptogenes te przeciwwskazania są napisane. Prawdopodobnie znasz bisoprolol lekowy, przepisany na nadciśnienie tętnicze i arytmię. Zgadzam się, że ma wiele przeciwwskazań. Rzeczywiście żeń-szeń nie zachodzi obawa o ciśnieniu i arytmii, ponieważ w składzie przedstawionym w bezpiecznej dawki KardioDrayv i być zrekompensowane przez inne składniki, które mają pozytywny wpływ na serce i naczynia krwionośne, takimi jak:.. Arjuna kory, ekstrakt z buraka kwas omega. Przeczytaj tutaj i wyciągnij wnioski http://vitavision.ru/sostavbad/ CardioDrive nie zastępuje leków, ale suplementów. W przypadku migotania przedsionków i nadciśnienia tętniczego należy stosować podstawowe leczenie przeciwarytmiczne i przeciwnadciśnieniowe przepisane przez lekarza. Bądź zdrowy.

    Lekarz: Cześć, kochanie. Mogę założyć, że masz przewlekłe zapalenie zatok. W każdym razie musisz oczyścić zatoki nosa przy pomocy złego: detox 1x2 p / d + antyoksyd 1x2 p / d + pax 1x2 p / d w ciągu miesiąca. W tym samym miesiącu rozpuścić Bi Helsy na 1x4 r / d (produkt dla dzieci, ale pomaga wielu dorosłym). W następnym miesiącu: przeciwutleniacz 1x2 r / d + ursul 1x2 p / d + lamin 1x2 p / d, kontynuuj Bi Helsy przy 1x2 r / d rozpuścić. Podpisać umowę korzystny / umowę z firmą, która daje prawo do zniżki w wysokości do 40% na stronie http://vitavision.ru/skidki/registraciya/. Będą pisać pytania. Twój problem powinien zostać rozwiązany nie na miesiąc.

    Z poważaniem twój lekarz.

    Lekarz: Witaj Walentynko, Stalon eliminuje przyczyny zaburzeń erekcji, tj. Ma działanie lecznicze. Przyjmuj 1 kapsułkę 2 razy dziennie przez co najmniej miesiąc. Pożądane jest dołączanie i inne produkty do odzyskiwania. Zwróć uwagę na CardioDrive, przyjmowanie go przez 4 miesiące jest podobne do generalnego remontu całego organizmu. CardioDrive rozwiązuje wiele problemów zdrowotnych, pomaga w gruczolaku, impotencji. Z poważaniem, twój doktor.

    PS. Podaj adres e-mail w sekcji kontaktowej http://vitavision.ru/konsultaciya-po-priemu-vitaminov/ Żadne e-maile nie trafiają na Twój adres e-mail. Podałeś puste pole. Z poważaniem, vitavision administracji

    Lekarz: Cześć, Elena. Pax to wspaniały preparat zawierający magnez, witaminy B, niezbędne dla serca. Melisa, lawenda, waleriana w kompleksie łagodzą skurcze naczyń serca, poprawiają krążenie krwi (odżywianie) mięśnia sercowego. Mianowicie, zatrzymanie krążenia krwi prowadzi do zawału serca. W tym wieku witaminy są trawione gorzej niż u młodych. Dlatego 3 kapsułki Pax dziennie oprócz głównych leków przepisanych przez lekarza nie będą zbędne. Rosyjski Pax ma również dobre wyniki. Z poważaniem. Twój lekarz.

    Lekarz: Cześć, Olga. Nasza praktyka pokazuje przydatność stosowania witamin i minerałów dla matki i płodu. To: Pax, Beauty, Mega, Big Big, Junior Neo. Bądź zdrowy. Twój lekarz.

    Lekarz: Witaj Natalia. W tej sytuacji lepiej jest usunąć polipy. Zwykle wykonywana jest interwencja LDW, na podstawie której ujawnia się charakter polipa (łagodny, złośliwy). W kolejnym etapie konieczne jest przywrócenie kobiecej równowagi hormonalnej i mikroflory narządów płciowych. Aby to zrobić, zrobić dobry użytek z kobiecego zestawu Vision http://vitavision.ru/kupit-bad-vision/vitaminy-dlya-zhenschin/ i program Bio-IN (28 lub 70 dni) z symbiotycznej http://vitavision.ru/ dla kobiet kupit-bad-vision / probiotiki / Jeśli masz jakieś pytania, odpowiedz. Twój lekarz.

    Lekarz: Drogi Katarzyna, bardzo szczegółowe informacje na temat żywienia kobiet w ciąży i karmiących dla utrzymania zdrowia w tych okresach, stosując suplementy Vision, jest dostępny na https://youtu.be/SYxx4qlGRoU zdrowia dla Ciebie i Twojego dziecka!

    Lekarz: Cześć Katia. Kompleksy witaminowo-mineralne Wizja może być realizowana w dowolnej kombinacji. Szkoda, że ​​nie sprecyzowałeś, jaki wynik chcesz osiągnąć dzięki zastosowaniu tych leków. Z poważaniem twój lekarz.

    Lekarz: Drogi Liliya, DiReset 1 kapsułka dziennie to dawka zapobiegawcza. Potrzebujesz 1 kapsułkę 3 razy dziennie. Z badami parlament może i może zostać przyjęty. Konieczne wydaje się, aby alergolog. Być może rozwiniesz astmę oskrzelową, a następnie będziesz musiał użyć odpowiednich inhalatorów, a suplementy bez wątpienia pomogą przetrwać alergie. Oto link do artykułu http://vozz.org/zdravoteka/9777/ Nadal będą pytania, prosimy o kontakt. Na pewno odpowiemy. Wszystko co najlepsze.

    Lekarz: Cześć Lily. To wspaniałe, że zwróciłeś uwagę na produkty Vision. Naprawdę działają. W twoim przypadku. najwyraźniej masz indywidualną nietolerancję komponentów (pijesz ich wystarczająco dużo). Wskazano każdą flakonę produktu. Radzę zwrócić uwagę na DiReset, który zmniejsza wytwarzanie komórek tucznych serotoniny - substancji, która prowadzi do alergii. Więcej informacji o Bad DiReset http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=direset Zdrowie dla Ciebie i Twoich bliskich. Twój lekarz.

    Lekarz: Cześć, Olga. Musisz zacząć od: Detox, Antiox, Pax. Każdy preparat to 1 kapsułka 2 razy dziennie (program do zwalczania alergii i nadwagi). Zaakceptuj, otrzymaj wynik, pojawią się pytania - zapytaj. Zawsze chętnie służymy pomocą. Twój lekarz.

    Lekarz: Cześć, Maria. Po 32 tygodniach zawsze ustala się stan szyjki macicy. Czy może zatrzymać płód przed porodem? Są sytuacje, kiedy szyjka macicy zaczyna się otwierać z jamy macicy, jej długość ulega skróceniu. Zwykle dzieje się to na 2 tygodnie przed porodem i jest to normalne. Przez 8 tygodni, tak jak w twoim przypadku - grozi przedwczesnym porodem. W szpitalu będziesz "zmuszony" do przestrzegania reżimu ochronnego, wykluczając niepotrzebne obciążenia. Pax jako lek przeciwskurczowy jest dobry dla zwiększonego napięcia macicy i bólu skurczowego, który może występować u niektórych kobiet już od 20 tygodnia ciąży. W twoim przypadku paczki w zwiększonych dawkach mogą jeszcze rozluźnić szyjkę macicy. Polecam, abyś zgodził się na hospitalizację. Badie nie rozwiążą wszystkich problemów, nawet tych najlepszych. Potrzebujesz codziennej obserwacji lekarza. Życzę tobie i twojemu dziecku zdrowia.

    Doktor: Cześć, Elena. Pomożesz Bud Detox + jedną kapsułkę dwa razy dziennie przez cały czas kwitnienia lub Bad Direset jedną kapsułkę raz dziennie. Alergia zawsze stanowi naruszenie odporności. Z poważaniem twój lekarz.

    Lekarz: Cześć, Marina. Niestety łuszczyca jest przewlekłą chorobą. Culprits mogą być zmianami autoimmunologicznymi, genetyki. Zaostrzenia prowokują zaburzenia jedzenia, zmiany hormonalne (ciąża, choroby tarczycy), różne infekcje i wiele innych. Podstawą jest chroniczne zapalenie skóry. W przypadku przewlekłego zapalenia potrzebne są przeciwutleniacze. Wszystkie odznaki Wizja to przeciwutleniacze. Detoksykuje odpowiedź immunologiczną, Ursul ma działanie przeciwzapalne podobne do hormonu. Mega i piękno chronią i odżywiają komórki skóry. Nutrimaks, pax, seigneur zawierają niezbędne witaminy z grupy B, D. Najważniejsze, aby zrozumieć, że przywrócenie skóry z procesem łuszczycowym jest długie, w praktyce jest to 8-9 miesięcy. Następnie zapobieganie nawrotom. Znam pacjentów, którzy od lat nie czują się niekomfortowo i prawie zapomnieli o swoich problemach ze skórą. I życzę ci tego samego.

    Lekarz: Cześć, Natalia. Pąki nie są lekarstwem, więc nie są leczone. Twój problem - mastopatia torbielowata jest wynikiem naruszenia hormonalnego pochodzenia kobiety. Z powodów: długiego przyjmowania środków antykoncepcyjnych, stresów psychoemocjonalnych, chorób zapalnych sfery seksualnej kobiet, aborcji. Leki eliminują objawy, zło - przyczynę choroby. Potrzebujesz kilku kursów, aby przywrócić hormonalne tło. 1 miesiąc: przeciwutleniacz + detoks + pax. 2 miesiące: przeciwutleniacz + seltlform. 3 miesiące: nutrimax + hromvital. 4 miesiące: kompleks kobiecy. W 1. kapsułce 2 razy dziennie. Obserwacje mammologa, USG piersi przynajmniej raz w roku. Wracaj do zdrowia.

    Doktor: Cześć, Alexey. Twój problem zostanie rozwiązany przez dziecięcy kompleks witaminowo-mineralny Junior Big Bee firmy Vision. Jego skład pozwala na remineralizację, czyli przywrócenie tkanki kostnej, przyspieszenie tworzenia się korzeni zębów. W pewnym wieku tkanka kostna zęba jest "miękka", więc głębokie próchnicy mogą rozwinąć się nawet przy niewielkiej wadzie szkliwa. Niech Junior Bee Big, jeśli dziecko ma więcej niż 6 lat, 1 t. Na dzień 3 miesiące. Młodsi niż 6 lat, 0,5 tony dziennie. Obserwować u dentysty, monitorować integralność tymczasowego wypełnienia. Jeśli nie można uniknąć depulowania, najważniejszą rzeczą przed tym jest pomoc w formowaniu korzeni.

    Doktor: Mówią poprawnie. Możesz kupić w dowolnym miejscu. Zwróć uwagę na jakość. Produkty Vision są certyfikowane przez GMP - gwarancja wysokiej jakości.

    Lekarz: Cześć, Alexander. Masz na myśli męski kompleks. Ma specjalną formułę przywracania męskich problemów. Jak wiadomo, problemy zdrowotne gromadzą się w czasie i pojawiają się w najbardziej nieodpowiednim czasie. Aby temu zapobiec, konieczne jest przyjmowanie biologicznie aktywnych suplementów diety (BAA). Im wcześniej, tym lepiej, tym szybciej pomaga.

    Doktor: Cześć, Sergey. Z treści listu wynika, że ​​cierpisz na reumatoidalne zapalenie wielostawowe. Ta choroba jest autoimmunologiczna, tj. wiąże się z naruszeniem odporności. Twoje ciało postrzega twoje stawy jako obcych i zaczyna z nimi walczyć. Metotreksat hamuje agresję organizmu. Nie powinieneś rezygnować z medycyny. Substancje biologicznie aktywne w suplementach diety mogą ostatecznie zmniejszyć dawkę przyjmowanych chemikaliów, zmniejszyć ich skutki uboczne na narządy i ostatecznie przywrócić funkcję uszkodzonego narządu. Należy pamiętać, że był to punkt wyjścia dla zapalenia wielostawowego: odurzenia, stresu. W każdym razie, detox, Ursul, Mega, będą cię niepokoić, przyda ci się. Możesz odzyskać.

    Lekarz: Cześć, Hope. Nie zawsze niedokrwistość jest niedoborem żelaza, więc nie było wpływu na preparaty żelaza. Potrzebujesz także innych mikroelementów. Konieczne jest, aby zostały wchłonięte w jelitach. Być może masz ukrytą inwazję robaków. Z produktów Vision będziesz odpowiedni: diklins, ursul, señor, nutrimaks, bisk, pax. Bądź zdrowy.

    Lekarz: Cześć, Tatiana. Najprawdopodobniej byłeś już zbadany i leczony. Istnieje wiele przyczyn łysienia, w tym zaburzenia immunologiczne i autoimmunologiczne. Bioin jest w stanie wyeliminować wiele przyczyn. Choroba autoimmunologiczna to zwiększona odpowiedź immunologiczna. Direset reguluje odporność. Wraca do normy. Przywrócenie całkowitego wyłysienia występuje na przestrzeni lat, ale jest to możliwe. W tym celu należy leczyć ogniska chronicznej infekcji, przywrócić system nerwowy, pracę przewodu pokarmowego, cykl menstruacyjny, hormony tarczycy. Kilka kursów bioin. Okresowo sprawdzaj test pod kątem utajonego niedoboru żelaza, hormonów. Powodzenia i cierpliwości. Wszystko się skończy.

    Lekarz: Cześć, Maria. Najpierw musisz sprawdzić hormony tarczycy. Prawdopodobnie zmniejszenie T4 i wzrost TSH, zjawisko niedoczynności tarczycy. Jeśli funkcja jest niewystarczająca, odpowiednie są selttform i nortia. Chroni skórę przed mega suchością.

    Lekarz: Cześć, Dmitry. Z cukrzycą nie musisz pozbawiać się swoich ulubionych produktów o 100%. Węglowodany jedzą więcej i szybko podnoszą poziom glukozy. Dlatego musisz je uwzględnić. W tym celu znajduje się tabela jednostek ziarnowych (XE). 10-12 gramów węglowodanów wynosi 1 XE. Istnieje dzienna norma dotycząca zawartości węglowodanów w pożywieniu dla diety z cukrzycą. Z otyłością - 100g. Przy normalnej wadze - 200g. Przy niskiej wadze lub ciężkiej pracy fizycznej lub cukrzycy typu I - 300-350g. Na przykład 1XE = 20g. biały chleb lub 25g. chipy lub 70g. winogrona lub 20g. czekolada. Użyj tabeli jednostek zbożowych i nie czuj się ograniczony. Jedz dla zdrowia.

    Lekarz: Cześć, Elena. Przede wszystkim musimy zrozumieć, że adenoidy są narządem odporności i wytwarzają komórki ochronne. Jeśli są duże, to muszą pracować, aby chronić ciało bardziej, to jest zwiększone. W związku z tym układ odpornościowy jest osłabiony u dziecka. Konieczne jest jego wzmocnienie. Z reguły adenoidy rosną od nowa, jeśli odporność jest słaba. Z naszych kompleksów witaminowych Twoje dziecko zmieści się w Junior Neo na 1 karcie. 2 razy dziennie przez 4 miesiące. Lokalnie do irygacji błony śluzowej nosa należy stosować naturalny lek przeciwdrobnoustrojowy - Detox. Rozcieńczyć 1 nasadkę. w 30 ml. woda. 1 ml każdy. w każdym kanale nosa rano i wieczorem przez 5 dni. Kolejne 5 dni wykorzystuje również Przeciwutleniacz - przeciwutleniacz, pomaga przywrócić błonę śluzową nosa. Kolejne 5 dni - Senor według tego samego schematu. Takie 15-dniowe kursy lokalnego leczenia 3-4 w ciągu 4 miesięcy od otrzymania Junior Neo. Junior decyduje o wszystkich niewidocznych problemach zdrowotnych u dziecka. Powiększone migdałowce są tylko manifestacją. Nie ma nic zbędnego w organizmie, migdałki są zwykle małe - to jest paladyn ochronny migdałków. I postanawiasz pozbawić dziecko tej ochrony lub ją przywrócić. Bądź zdrowy.