Hepatolog
Abdurahmanov Jamal Tinovich

Objawy

Skorzystaj z wyjątkowej okazji, aby wyglądać młodziej!

Zabieg odmładzający twarz FULL FACE - kompletna transformacja podczas jednej wizyty!

Wynik jest zapisany do 2 lat!

Kiedy potrzebny jest kardiolog?

+Skrócenie oddechu, osłabienie, zmęczenie

+obrzęk nóg, szybki puls, ból głowy

+ból za mostkiem

Zadzwoń do nas: zadzwoń +7 (495) 212-08-85

Kiedy potrzebny jest urolog?

+zmiana w wyglądzie genitaliów

+pieczenie w narządach moczowo-płciowych

+dyskomfort w dolnej części brzucha, w dolnej części pleców, krocze

+obecność wydzieliny z cewki moczowej

+zmiana zapachu, koloru i objętości moczu

Zadzwoń do nas: zadzwoń +7 (495) 212-08-85

Zaniepokojony kaszlem, świszczącym oddechem lub świszczącym oddechem w klatce piersiowej?

Badanie płuc obejmuje:

+recepcja (badanie, konsultacja) lekarza płucnego, dr.

Skorzystaj z korzystnej oferty!

Kiedy potrzebuję dwustronnego skanowania tętnic i żył kończyn dolnych?

+uczucie ciężkości, swędzenie i obrzęk nóg

+ból, zmęczenie w nogach

+wysokie ciśnienie krwi

+siedzący tryb życia i siedzący tryb życia, palenie

Skorzystaj z korzystnej oferty!

Program badań ginekologicznych obejmuje:

+odbiór (badanie, konsultacja) ginekologa

+test rozmazu dla flory

+Infekcje STI i wirusa brodawczaka

+Ultradźwięki macicy i przydatków

Zadzwoń do nas: zadzwoń +7 (495) 212-08-85

Podsumowanie

Ukończył Państwową Akademię Medyczną w Dagestanie.

Bronił swojej pracy doktorskiej pt. "Charakterystyka kliniczna i epidemiologiczna przewlekłego zakażenia HCV w Dagestanie"

Bronił swojej pracy doktorskiej pt. "Kliniczne i morfologiczne cechy przewlekłego zapalenia wątroby typu B"

Coroczne Spotkanie Europejskiego Stowarzyszenia Badania Chorób Wątroby (2003-2012); American Association Study Liver Disease (2009, 2010), Asian Pacific Association Study Liver (2011)

specjalizacja

choroby

wideo lekarza

pytania i odpowiedzi

Doktor Abdurakhmanov DT odpowiada na pytania naszych pacjentów:

Czy mogę zrobić kilka testów, aby sprawdzić, czy wszystko jest w porządku z wątrobą?

Są takie ankiety i są one dość proste. Jeśli pacjent obawia się, że może mieć jakieś uszkodzenie wątroby, usłyszał o tym, boi się go, to przede wszystkim należy zbadać wątrobę na obecność markerów zapalenia wątroby typu B i C. dwa główne wirusy prowadzące do przewlekłego.

Może są jakieś badania genetyczne, które mogą określić predyspozycje do choroby wątroby?

Mówiąc o genetycznej patologii wątroby, musimy dotknąć dwóch grup chorób wątroby, które w populacji są mniej powszechne: choroby autoimmunologiczne i dziedziczne. Jeśli rodzina miała przewlekłą chorobę wątroby lub członek rodziny cierpiał lub zmarł na chorobę wątroby.

Jakie są twoje zalecenia dotyczące zapobiegania chorobom wątroby?

Jeśli mówimy o chorobach wątroby, to oczywiście jest to pierwotna eliminacja lub minimalizacja ryzyka ekspozycji na główne czynniki etiologiczne, ponieważ główną przyczyną przewlekłych chorób wątroby, marskości wątroby i raka wątroby są wirusy zapalenia wątroby - głównie wirusy zapalenia wątroby typu B i C.

Abdurakhmanov
Jamal Tinovich

Losowa recenzja

Abdurahmanov Jamal Tinovich

Abdurakhmanov Jamal Tinovich. Recenzje

TYLKO prawdziwe recenzje!

Publikujemy tylko opinie otrzymane od osób, które wzięły udział w powołaniu tego lekarza.

Recenzje o lekarzu

  • Priorytetowe obszary badań naukowych i działań terapeutycznych to:
    • autoimmunologiczne zapalenie wątroby;
    • przewlekłe wirusowe zapalenie wątroby typu B, C, delta;
    • pierwotne stwardniające zapalenie dróg żółciowych;
    • pierwotna marskość żółciowa;
    • alkoholowe, toksyczne, lecznicze i dziedziczne choroby wątroby (choroba Wilsona-Konovalova, hemochromatoza, itp.).
  • "Tydzień wątroby Freiburga", Falk Symposium, Niemcy (2003)
  • "Coroczne spotkanie Europejskiego Stowarzyszenia Badania Chorób Wątroby", Genewa (2003)
  • "American Association Study Liver Disease" (2010)
  • "Choroby wewnętrzne" (2006)
  • "Asian Pacific Association Study Liver" (2011)
  • "Gastroenterologia" (2010)

Abdurakhmanov Jamal Tinovich. Gdzie to jest

Miedinterkom

Miedinterkom

Wpis online do kliniki

Miedinterkom

Doktor Abdurahmanov Jamal Tinovich

lub zadzwoń

Wkrótce cię wyślę
specjalista od centrum obsługi skontaktuje się z Tobą i wyjaśni wszystko
pytania o twoje zainteresowanie

Bardzo spokojny lekarz, bez paniki. Nie miałem poważnego problemu, on po prostu polecił mi ukończyć egzaminy, aby zachować spokój we wszystkich kwestiach.

Bardzo się cieszę, bardzo mi się to podobało. Lekarz bardzo rozsądnie wyjaśnił mi wszystko i, jak się okazało, miał rację.

Bardzo dobry doktor, dała wiele rad. Wszystko dobrze wyjaśnia, pokazuje, że, jak, co wpływa, wszystko jest piśmienne, bardzo uprzejme, dobre leczenie. Ten lekarz mógłby być droższy w porównaniu do innych lekarzy. Jedyną rzeczą, która mi nie odpowiadała, było to, że trzeba było przejść zbędne testy, gdy w.

Przyjęcie poszło do "trójki" "piątki". Nie podobało mi się, że od razu specjalista koncentruje się na pisaniu stosu ankiet, których nie potrzebuję. Nie podobało mi się to. Dalsze pytania: "antybiotyki czy nie?", Tak samo dla mnie napisałem. Odbiór był średni, spodziewałem się więcej. Atmosfera.

Nic złego nie może powiedzieć. Mam tylko pozytywne opinie. Tatyana Nikolaevna jest specjalistką w swojej dziedzinie. Badamy ją od kilku lat, to jedyny lekarz, który był w stanie zdiagnozować moją matkę. Teraz jesteśmy traktowani wyłącznie z nią, ufamy jej.

Abdurakhmanov
Jamal Tinovich

⚕️Abdurakhmanov Jamal Tinovich jest hepatologiem, ma 22 lata. Zniżka dla lekarza! Wszystkie opinie o lekarzu. Nagrywaj online lub telefonicznie.

Profesor Wydziału Terapii, Chorób Płuc i Pulmonologii Pierwszego Moskiewskiego Państwowego Uniwersytetu Medycznego. I.M. Sechenov. Kierownik części szkoleniowej w temacie propedeutyków (3 kierunki Wydziału Lekarskiego, wydział medyczny i prewencyjny). Ma 45 publikacji na temat chorób wewnętrznych, przewlekłego wirusowego zapalenia wątroby w czasopismach "Medycyna kliniczna", "Doktor", "Rosyjski dziennik gastroenterologii, hepatologii i koloproktologii", "Archiwum terapeutyczne". szczegółowe informacje o lekarzu

Abdurahmanov Jamal Tinovich

Agrinskaya OV

3 recenzje
Hepatolog
ul. Aleksandra Sołżenicyna, 5, budynek 1
Klinika "TrustMed"

Ryazantseva MA

3 recenzje
Hepatolog
ul. Aleksandra Sołżenicyna, 5, budynek 1
Klinika "TrustMed"

Kursy

Recenzje (2)

Wyrażam moją wdzięczność Jamalowi Tinovichowi za jego edukację i ludzkość. Zajęło wiele pytań i ogromne podekscytowanie dla jej zdrowia. Lekarz przede wszystkim uspokoił mnie i zmusił mnie do poddania się dodatkowym badaniom, aby dokładnie powiedzieć, czy istnieje jakaś wymówka dla doświadczania. W rezultacie okazało się, że na próżno wywołałem panikę, że wszystko jest w porządku. I mimo wszystko cieszę się, że zostałem całkowicie sprawdzony, miałem też szczęście do lekarza, on nie zastraszał, wymyślał diagnozy, żeby zdobyć więcej pieniędzy. Byłem w takim stanie, że wierzę we wszystko. Dzięki za wszystko, teraz wiem na pewno, że jestem zdrowy.

Największym problemem, jaki mam ze zdrowiem, jest chora wątroba. Odwołał się do lekarzy wcześniej, ale nie udzielał wyjaśnień wyjaśniających, problem był taki, jaki był i pozostał na swoim miejscu. Postanowiłem znaleźć wykwalifikowanego lekarza gdzieś w prywatnej klinice. Płacenie pieniędzy nie jest problemem, najważniejsze jest to, że jesteś prawdziwym ekspertem i możesz pomóc. Jamal Tinovich stał się dla mnie takim lekarzem. Od pierwszej znajomości wydawał się być dobrze wykształconą, kulturalną osobą. Powoduje zaufanie i szacunek dla siebie. Przestudiował moje poprzednie wyniki testów, napisał wskazówki, co jeszcze dokończyć, dokładnie zapoznał się z dokumentami i porozumiał się ze mną. Lekarz dał mi dokładną diagnozę i podjął leczenie, które działa, rozumiem, jak się czuję. Niedługo znowu pójdę do lekarza, pójdę do niego z pełnym przekonaniem. Polecam tego hepatologa, bardzo kompetentnego lekarza.

Abdurahmanov Jamal Tinovich

Profesor Wydziału Terapii, Chorób Płuc i Pulmonologii Pierwszego Moskiewskiego Państwowego Uniwersytetu Medycznego. I.M. Sechenov. Kierownik części szkoleniowej w temacie propedeutyków (3 kierunki Wydziału Lekarskiego, wydział medyczny i prewencyjny). Ma 45 publikacji na temat chorób wewnętrznych, przewlekłego wirusowego zapalenia wątroby w czasopismach "Medycyna kliniczna", "Doktor", "Rosyjski dziennik gastroenterologii, hepatologii i koloproktologii", "Archiwum terapeutyczne".

Koszt przyjęcia wynosi 7000 rubli.

Abdurakhmanov Jamal Tinovich. Recenzje

Publikujemy tylko opinie otrzymane od osób, które zarejestrowały się u lekarza za pośrednictwem naszego serwisu.

Przyjęcie poszło dobrze, jestem szczęśliwy. Lekarz bardzo ostrożnie i przez długi czas rozmawiał ze mną, patrzył na wszystko i wyciągał właściwe wnioski. Mam to, czego chcę. Nie żałuję, że zwróciłem się do tego lekarza, bardzo wykwalifikowanego, mówiącego o zaletach. Wszystko mi się podobało.

Bardzo inteligentny lekarz, bardzo uważny, słuchał wszystkiego, zapisywał wszystko i dawał rekomendacje.

Wszystko mi odpowiadało, przyjęcie poszło dobrze. Na wszystkie ich pytania otrzymałem odpowiedzi, podobało mi się podejście, lekarz dał niezbędne rekomendacje.

Lekarz jest bardzo uważny, bardzo sympatyczny, inteligentny, dobrze zna swój zawód, dał mi ankietę. Pozostały dobre wrażenia.

Wszystko było w porządku, odbiór był normalny. Mam tego lekarza wszystko zorganizowanego.

Wszyscy naprawdę to lubiliśmy. Lekarz spotkał się z nami dobrze i przyjął nas w recepcji.

Zapisałeś się na wizytę u lekarza na naszej stronie internetowej? Zostaw swoją opinię, opublikujemy ją po weryfikacji.

Abdurahmanov Jamal Tinovich

Wstęp do: "Klinika Medinetkom"

Odbiór z - 10000 rub.

Profesor Wydziału Terapii, Chorób Płuc i Pulmonologii Pierwszego Moskiewskiego Państwowego Uniwersytetu Medycznego. I.M. Sechenov. Kierownik części szkoleniowej w temacie propedeutyków (3 kierunki Wydziału Lekarskiego, wydział medyczny i prewencyjny). Ma 45 publikacji na temat chorób wewnętrznych, przewlekłego wirusowego zapalenia wątroby w czasopismach "Medycyna kliniczna", "Doktor", "Rosyjski dziennik gastroenterologii, hepatologii i koloproktologii", "Archiwum terapeutyczne".

Abdurahmanov Jamal Tinovich

Koszt odbioru - 10000r.

Profesor Wydziału Terapii, Chorób Płuc i Pulmonologii Pierwszego Moskiewskiego Państwowego Uniwersytetu Medycznego. I.M. Sechenov. Kierownik części szkoleniowej w temacie propedeutyków (3 kierunki Wydziału Lekarskiego, wydział medyczny i prewencyjny). Ma 45 publikacji na temat chorób wewnętrznych, przewlekłego wirusowego zapalenia wątroby w czasopismach "Medycyna kliniczna", "Doktor", "Rosyjski dziennik gastroenterologii, hepatologii i koloproktologii", "Archiwum terapeutyczne".

Abdurahmanov Jamal Tinovich

Profesor Wydziału Terapii, Chorób Płuc i Pulmonologii Pierwszego Moskiewskiego Państwowego Uniwersytetu Medycznego. I.M. Sechenov. Kierownik części szkoleniowej w temacie propedeutyków (3 kierunki Wydziału Lekarskiego, wydział medyczny i prewencyjny). Ma 45 publikacji na temat chorób wewnętrznych, przewlekłego wirusowego zapalenia wątroby w czasopismach "Medycyna kliniczna", "Doktor", "Rosyjski dziennik gastroenterologii, hepatologii i koloproktologii", "Archiwum terapeutyczne".

Nagrywanie do przyjęcia

Aby nagrać na wizytę u lekarza, Abdurakhmanov Jamal Tinovich wystarczy wypełnić prosty formularz, klikając przycisk "Umów się na spotkanie". Doktorze Abdurahmanov Jamal Tinovich przeprowadza wizytę w klinice "Klinika Medinetkom" w Moskwie, powiat Tverskoy, Milyutinsky per. 15.

Pozostawiając aplikację do nagrywania, operator skontaktuje się z Tobą w ciągu 10 minut, zapewni bezpłatną profesjonalną konsultację i pomoże wybrać dogodny czas odbioru.

95% pacjentów poleca Jamal Tinovich Abdurakhmanov jako wykwalifikowany specjalista i byli zadowoleni z tej metody.

Doktor Abdurahmanov Jamal Tinovich, specjalność: hepatolog

Doktor nauk medycznych

Doświadczenie zawodowe ponad 22 lata

Koszt odbioru wynosi 10 000 rubli.

Moskwa, Milutinsky per., 15

Metro: m m China Town China Town Red Gate m m m m Kuznetsky Większość Łubianki Plac Rewolucji Suharevskaya m m m Rura Teatr Turgenevskaya m m m Kolor Boulevard Chistye Prudy

Profesor Wydziału Terapii, Chorób Płuc i Pulmonologii Pierwszego Moskiewskiego Państwowego Uniwersytetu Medycznego. I.M. Sechenov. Kierownik części szkoleniowej w temacie propedeutyków (3 kierunki Wydziału Lekarskiego, wydział medyczny i prewencyjny). Ma 45 publikacji na temat chorób wewnętrznych, przewlekłego wirusowego zapalenia wątroby w czasopismach "Medycyna kliniczna", "Doktor", "Rosyjski dziennik gastroenterologii, hepatologii i koloproktologii", "Archiwum terapeutyczne".

Edukacja:

  • Dagestan Medical Academy (1992)
  • Studia podyplomowe, Dagestan Medical Academy (1997)
  • Dagestan Medical Academy (2003)

Kursy odświeżające

"Coroczne spotkanie Europejskiego Stowarzyszenia Badania Chorób Wątroby", Genewa (2003)
"Tydzień wątroby Freiburga", Falk Symposium, Niemcy (2003)
"Choroby wewnętrzne" (2006)
"American Association Study Liver Disease" (2010)
"Gastroenterologia" (2010)
"Asian Pacific Association Study Liver" (2011)

Koszt odbioru wynosi 10 000 rubli. Zaplanuj z lekarzem

Recenzje o lekarzu

Patimat. Ocena - doskonała (10/10) data: 2018-02-15
Lekarz jest bardzo uważny, bardzo sympatyczny, inteligentny, dobrze zna swój zawód, dał mi ankietę. Pozostały dobre wrażenia.

Denis. Ocena - doskonała (10/10) data: 2017-11-14
Wszystko było w porządku, odbiór był normalny. Mam tego lekarza wszystko zorganizowanego.

Abbas. Ocena - doskonała (10/10) data: 2017-11-14
Wszyscy naprawdę to lubiliśmy. Lekarz spotkał się z nami dobrze i przyjął nas w recepcji.

Andrei. Ocena - doskonała (10/10) data: 2017-04-26
Wszystko mi odpowiadało, przyjęcie poszło dobrze. Na wszystkie ich pytania otrzymałem odpowiedzi, podobało mi się podejście, lekarz dał niezbędne rekomendacje.

Khadizhat. Ocena - doskonała (10/10) data: 2017-01-30
Bardzo inteligentny lekarz, bardzo uważny, słuchał wszystkiego, zapisywał wszystko i dawał rekomendacje.

Anonimowo. Ocena - doskonała (10/10) data: 2016-11-25
Przyjęcie poszło dobrze, jestem szczęśliwy. Lekarz bardzo ostrożnie i przez długi czas rozmawiał ze mną, patrzył na wszystko i wyciągał właściwe wnioski. Mam to, czego chcę. Nie żałuję, że zwróciłem się do tego lekarza, bardzo wykwalifikowanego, mówiącego o zaletach. Wszystko mi się podobało.

Abdurakhmanov Jamal Tinovich (hepatolog), spotkanie z lekarzem, recenzje i ceny

Abdurakhmanov Jamal Tinovich

Doświadczenie 22 lata, doktor nauk medycznych.

Koszt odbioru - od 10000

Informacje o lekarzu: Abdurahmanov Jamal Tinovich

Profesor Wydziału Terapii, Chorób Płuc i Pulmonologii Pierwszego Moskiewskiego Państwowego Uniwersytetu Medycznego. I.M. Sechenov. Kierownik części szkoleniowej w temacie propedeutyków (3 kierunki Wydziału Lekarskiego, wydział medyczny i prewencyjny). Ma 45 publikacji na temat chorób wewnętrznych, przewlekłego wirusowego zapalenia wątroby w czasopismach "Medycyna kliniczna", "Doktor", "Rosyjski dziennik gastroenterologii, hepatologii i koloproktologii", "Archiwum terapeutyczne".

Harmonogram pracy lekarza: Abdurahmanov Jamal Tinovich

1) Multidyscyplinarne Centrum Medyczne - Miedinterkom

Adresy klinik, gdzie lekarz bierze: Abdurahmanov Jamal Tinovich

1) Multidyscyplinarne Centrum Medyczne - Miedinterkom

W klinice można uzyskać zarówno wstępną konsultację, jak i przejść niezbędne wstępne badania i przejść wszystkie rodzaje testów. W klinice istnieje możliwość minimalnie inwazyjnych interwencji chirurgicznych, które nie wymagają głębokiego znieczulenia i resuscytacji.